Razvoj sadržaja i alati za razvoj

Poziv na besplatni webinar Razvoj sadržaja i alati za razvoj
16. travnja 2013. od 10:00 do 11:00

Seriju besplatnih webinara nastavljamo temom Razvoj sadržaja i alati za razvoj na kojoj ćemo pokazati o čemu treba voditi računa tijekom projekata razvoja e-learning sadržaja, kako odlučiti da li oformiti vlastiti tim za razvoj i kako odabrati odgovarajuće alate za razvoj.

Razvoj e-learning sadržaja složen je i zahtjevan posao koji se sastoji od više faza i u kojem sudjeluje više uloga. Da bi se razvio kvalitetan e-learning tečaj potrebno je voditi računa o organizaciji procesa, osigurati kvalitetne stručnjake, ali i odgovarajuće alate za razvoj.

Na odluku da li unutar neke organizacije treba organizirati vlastiti razvojni tim ili posao razvoja e-learning sadržaja prepustiti vanjskim stručnjacima utječe nekoliko parametara – raspoloživost vlastitih zaposlenika s odgovarajućim kompetencijama, količina sadržaja koji je potrebno razviti, brzina kojom je tečajeve potrebno razvijati, učestalost promjena itd.

Kako bismo vam pomogli shvatiti što je potrebno za donošenje odluke, tijekom webinara pokazat ćemo uobičajeni proces razvoja sadržaja, opisati projektni pristup i uloge u procesu. U drugom dijelu, prezentirat ćemo vam popularne alate za razvoj sadržaja s posebnim naglaskom na alate Composica i Raptivity koje preporučujemo našim korisnicima.

Prijave na webinar možete napraviti telefonski na 01 6558 440 (radnim danom od 9h do 17h) ili putem prijavnice. Kako je broj mjesta ograničen, molimo vas da prijavu za sudjelovanje na ovom webinaru napravite na vrijeme. Više informacija o webinaru možete pronaći OVDJE.
 

Pregled ostalih tema koje ćemo obrađivati u webinarima

  • Online/blended edukacija: Uredski tečajevi / 23.4.2013.
  • Books24x7, najveća svjetska online biblioteka knjiga / 7.5.2013.
  • Prezentacija medicinskih online sadržaja / 14.5.2013.
  • Online programi za stjecanje informatičkih i poslovnih certifikata / 21.5.2013.
  • Prednosti i zamke online testiranja / 4.6.2013.
  • Online/blended edukacija: Strani jezici / 11.6.2013.
  • Online/blended edukacija: Projektni menadžment / 18.6.2013.
  • Leadership Advantage i Leadership Development Channel / 2.7.2013.

Prijavu na webinar koji želite pratiti možete napraviti putem prijavnice.


Najavljujemo treninge