KATEDRA UPRAVLJANJA PROJEKTIMA

Ako namjeravate steći neki od PMI certifikata, usvojiti znanja Microsoftovog alata za upravljanje projektima ili naučiti upravljati projektom kao procesom te kontrolirati aktivnosti za postizanje cilja projekta s točno određenim rezultatima, preporučujemo vam naše programe iz katedre upravljanja projektima.

Edukacija se izvodi kombiniranom metodom koja se temelji na kvalitetnom e-learningu i znanju vrhunskih eksperata. Stručna predavanja održavaju se u učionici ili su organizirana i prenose se online u unaprijed određenim terminima, a održavaju ih certificirani stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom upravljanja projektima. Većina e-learning tečajeva s temom upravljanja projektima usklađena je sa standardom Project Management Body of Knowledge (PMBOK® Guide) i/ili donosi odgovarajući broj contact hours i PDU bodova potrebnih za PMI® certifikaciju.

Programi i termini

Prijava na trening

Pogodnosti za polaznike programa katedre upravljanja projektima

  • 14 dana besplatne pretplate na najveću svjetsku biblioteku Books 24x7 BusinessPro
  • 10% popusta na jednogodišnju pretplatu na odabranu online biblioteku Books 24x7
  • Članovi PMI ogranka Zagreb imaju 10% popusta na trening Pripremna radionica za stjecanje PMP i CAPM certifikata (polaznik potvrđuje ID članskim brojem).

Za sve dodatne informacije o treninzima iz katedre ili dogovor oko organizacije treninga za Vašu organizaciju možete nas kontaktirati na tel. 01 6558 440 svakim radnim danom od 9:00 do 17:00 ili putem e-maila info@cognita.hr.