Certifikacijski program 'Biti coach' upisuje peta generacija polaznika!


U tijeku su prijave za upis (jubilarne) pete generacije polaznika certifikacijskog programa 'Biti coach'! Edukaciju ćemo početi blok-radionicom u petak i subotu, 6. i 7.3.2015. od 9:00, a kao uvod u program, za sve zainteresirane smo pripremili i dvije (potpuno  besplatne) uvodne radionice koje će voditi naši coachevi:

 • srijeda, 4.2.2015. (od 17:00 do 20:00) s temom Kako postati coach?
 • petak, 20.2.2015. (od 17:00 do 20:00) na temu Vještine i alati coachinga .

Mjesto održavanja uvodnih radionica je Klub književnika u Zagrebu (Trg bana Josipa Jelačića 7/I), broj mjesta je ograničen, a prijave na uvodne radionice možete napraviti telefonski ili  putem online obrasca.


'Biti coach' je certifikacijski program koji pruža kvalitetnu osnovu za coaching profesiju. Program je usmjeren na naše regionalno okruženje, kulturu i gospodarstvo, a nakon edukacije možete odabrati želite li se baviti coachingom kao samostalnom karijerom, biti interni coachevi u organizacijama, hoćete li coaching usvojiti kao svoj stil vođenja ili put osobnog razvoja.

Voditelji su Renata Takač Pejnović i Dragan Knežević, certificirani coachevi s dugogodišnjim međunarodnim iskustvom u coachingu i treningu. Više o voditeljima pročitajte ovdje.


Što dosadašnji polaznici kažu o programu?

Profesionalni voditelji, eksperti u svome području, potpuno kompetentni, bez ostatka. Uz to coaching kao vrijedan put osobnoga razvoja, za sve koji žele promjenu. Rad na sebi i napredovanje ne mogu se usporediti po intenzitetu i koristima sa savjetovanjem ili terapijom. Ovaj program ničime ne zaostaje za sličnim licenciranim programima zvučnih imena. (Tatjana Jakovljević, polaznica)

Ovaj program prvo djeluje na tebe,a tek onda ti otvori vrata da coachas druge. I sto si otvoreniji prema upoznavanju sebe, to ćes prije biti spremniji za druge. (Anita Ikica, polaznica)

Edukacija "Biti coach" je vrlo zanimljiv i povremeno dubok proces. Traži aktivan angažman u učenju i usvajanju znanja kao i u otpuštanju nekih drugih "naučenih" znanja. Proces postajanja coachem ide uporedo s usvajanjem znanja, potiče na introspekciju, preusmjerava osobne fokuse na nova, neistražena područja i u svojoj je cjelokupnosti iznimno poticajan kao alat za profesionalno ali i osobno napredovanje. (Alina Čabraja, polaznica)

Ako tražite način kako efikasno možete usvojiti znanja i vještine da bi mogli raditi kao coach, onda je ovaj program zaista nezaobilazna mogućnost. (Vjekoslav Dujček, polaznik)

Program Biti coach bio je za mene otkriće. Voditelji su neobično posvećeni i kompetentni. Vrlo sam zadovoljan. (anonimno)

Nakon puno edukacija u području osobnog razvoja, ova mi je pomogla da se odvažim na bitne korake. Preporučujem toplo. (anonimno)

Program sam već preporučila zainteresiranim kolegama, i nastavljam s preporukama. (anonimno)

Za program sam se zainteresirala potaknuta promjenama koje sam primjetila kod kolegice koja je edukaciju završila prije dvije godine. (anonimno)

Struktura programa

 • Osam dana radionice podijeljene u:
  • Šest dana radionice podijeljena u 4 bloka od po dan i pol.
  • Sedmi dan integracije i certifikacije.
  • Osmi dan: Radionica Supervizije i Mentorstva za certificirane Biti coach coacheve.
 • Coaching praksa:
  • polaznici rade coaching s voditeljima programa.
  • polaznici preuzimaju uloge coacheva i korisnika coachinga s drugim polaznicima.
 • Šest e-learning cjelina za samostalni rad uz mentoring i povratnu informaciju voditelja.
 • Individualni i grupni zadaci.
 • 'Virtualni razred': razmjena iskustava, mentorstvo, dokumenti.
 • Literatura na hrvatskom i engleskom jeziku.

Trajanje programa
8 mjeseci / Okvirni raspored radionica
Više o programu pročitajte ovdje.

Želimo da vam financijski izazovi ne budu prepreka u pristupanju programu, stoga se prijavite i informirajte o mogućnostima osvajanja stipendije, pošaljite nam svoje motivacijsko pismo, iskoristite mogućnost ranih prijava i obročne otplate programa. Javite nam se u Cognitu na telefon br. 01 6558 440, radnim danom od 9:00 do 17:00 ili putem e-pošte info@cognita.hr