Prilagodba i integracija e-learning rješenja

Prilikom implementacije e-learning rješenja uputno je prilagoditi e-learning sustav prema ostalim poslovnim i korisničkim sustavima koji se već koriste u tvrtki. Važnost prilagodbe je višestruka i može biti ključna za uspješnost implementacije. Cognita posjeduje bogato iskustvo u implementaciji e-learning sustava kako sa aplikativne tako i sa korisničke strane pa može ponuditi konzalting i development u procesu prilagodbe takvih sustava potrebi i kulturi vaše tvrtke. Da bi oslikali konkretne zahvate oko prilagodbe dat ćemo nekoliko primjera...

U ranoj fazi implementacije e-learning sustava prilagodba se radi na razini usklađivanja vizualnog identiteta e-learning sustava sa identitetom tvrtke te očekivanjima i navikama korisnika kod korištenja drugih aplikacija i sustava u tvrtki. Predlaže se i razvija sustav za autorizaciju različitih skupina korisnika e-learning sustava.
 
U kasnijoj fazi predlažu se, dizajniraju i razvijaju procedure i moduli za razmjenu podataka između LMS platforme i postojećih HR i ERP sustava u tvrtki.
 
Analizom rada vaše HR službe pripremaju se, dizajniraju i razvijaju izvještaji i analitičke procedure kojima se managemenetu tvrtke daje pravi uvid u navike, uspješnost i razinu znanja zaposlenika izmjerenih i prikupljenih kroz LMS sustav.