Edukacija, konzalting i podrška za razvoj sadržaja

Razvoj e-learning sadržaja složen je i zahtjevan posao koji se sastoji od više faza i u kojem sudjeluje više različitih tipova stručnjaka, pri čemu odabir alata za izradu bitno ovisi o samom sadržaju i ciljanoj skupini polaznika. Kao iskusna tvrtka s desetgodišnjim iskustvom u razvoju najrazličitijih e-learning projekata, nudimo vam uslugu organizacije edukacije koja obuhvaća nekoliko važnih segmenata razvoja:

  • Uvod u e-learning
  • Instrukcijski dizajn i projekti izrade e-learning sadržaja
  • SCORM standard
  • Korištenje alata za izradu sadržaja
Organiziramo posebna predavanja i vježbe za svaki od navedenih segmenata ili sveobuhvatnu višemjesečnu obuku koja obuhvaća predavanja u učionici, radionice te praktični rad na konkretnom projektu izrade sadržaja koji ostaje vlasništvo vaše organizacije nakon završene edukacije.
 
U sklopu edukacije svaki polaznik izrađuje svoj e-learning tečaj, razmjenjuje iskustva s drugim polaznicima, a usmjerava ga i savjetuje mentor/predavač. Edukacija obuhvaća temeljna teorijska, ali i vrlo praktična znanja o izradi kvalitetnog e-learning sadržaja (instrukcijski dizajn, metodologija učenja i vođenja projekta, korištenje alata za razvoj e-learning sadržaja, uvod u SCORM standard, objava e-learning sadržaja na LMS sustavima te radionice izrade e-learning sadržaja).
 
Edukaciju je moguće organizirati za interne grupe ili u sklopu otvorenih termina radionice Stručnjak za razvoj e-learning sadržaja. Za različite potrebe i predznanja, pripremili smo nekoliko modela edukacije koji se razlikuju u opsegu, vremenskom trajanju i omjeru predavanja i radionica. Svakoj organizaciji pristupamo posebno i prilagođavamo neki od postojećih modela njenim specifičnim potrebama.
 
U slučaju potrebe, prilikom izrade e-learning sadržaja od strane vlastitih zaposlenika, možete koristiti usluge Cognite za razvoj e-learning materijala – instrukcijski dizajn, vođenje projekta, autoring sadržaja. Stručnjaci Cognite postaju pridruženi članovi vašeg tima za razvoj sadržajana konkretnom projektu ili dijelu projekta.