Usluge i rješenja

Organizacija i izvođenje edukacije

U suradnji s partnerima i samostalno, nudimo treninge iz područja osnovnih i naprednih informatičkih znanja, poslovnih tema, projektnog menadžmenta, ITIL-a, učenja stranih jezika, coachinga itd. Edukaciju organiziramo koristeći online i tradicionalne metode, kao i kombinaciju različitih metoda kako bismo postigli vrhunske rezultate.

Razvoj e-learning sadržaja po narudžbi

Cognitin tim za razvoj sadržaja za e-učenje ima bogato desetgodišnje iskustvo, a tijekom godina razvio je nekoliko stotine e-lekcija za otvoreno tržište i tečajeva prema specifikacijama korisnika. Tečajeve razvijamo vodeći se najboljim svjetskim praksama razvoja e-learning sadržaja, poštujući pravila instrukcijskog dizajna i projektnu orijentaciju.

Edukacija, konzalting i podrška za razvoj sadržaja

Razvoj sadržaja za e-učenje složen je i zahtjevan posao koji se sastoji od više faza i u kojem sudjeluje više različitih tipova stručnjaka. Za razvoj sadržaja za e-učenje stoga nije dovoljno naučiti koristiti alate za razvoj, već je potrebno ovladati temeljnim teorijskim i praktičnim znanjima o instrukcijskom dizajnu, procesu izrade, metodologiji učenja itd.

Konzalting i podrška kod uvođenja e-learninga

Kako bi korištenje rješenja za e-učenje u nekoj organizaciji bilo uspješno, nije dovoljno instalirati softver, otvoriti korisničke račune i pristupe e-sadržajima, već treba voditi računa o čitavom nizu drugih aspekata poput upoznavanja sudionika s novim konceptom, mogućnostima i prednostima, motivaciji polaznika, osiguravanju vremena i mjesta za učenje, podršci itd.

Prilagodba i integracija e-learning rješenja

Prilikom implementacije rješenja za e-učenje uputno je prilagoditi e-learning sustav prema ostalim poslovnim i korisničkim sustavima koji se već koriste u tvrtki. Važnost prilagodbe je višestruka i može biti ključna za uspješnost implementacije. Uz svoje bogato iskustvo, nudimo konzalting i razvoj u procesu prilagodbe takvih sustava potrebi i kulturi vaše tvrtke.

Administriranje edukacije i mentoriranje

S obzirom na to da imamo veliko iskustvo, nudimo Vam mentoriranje i administriranje edukacije, bez obzira koji LMS sustav koristite. Pri tome administriranje uključuje određivanje prava, formiranje razreda, grupa i planova, umetanje i izbacivanje tečajeva i lekcija i sl. Mentoriranje je podrška polaznicima e-tečajeva koju daje stručna osoba - ekspert za konkretan sadržaj.

Coaching

Coaching je zajednički rad klijenta i coacha (jedan na jedan), usmjerenog na dostizanje ciljeva, poboljšanje postojećih ili učenje novih vještina, ukratko unaprijeđenije poslovnog i osobnog života. Naši coachevi su osobe s velikim iskustvom, nositelji međunarodnih coaching certifikata i članovi domaćih i stranih coaching udruga.

Razvoj aplikacija

Dio tvrtke Cognita čini jaki i stručni project i product management tim, podržan izvrsnim razvojnim stručnjacima i talentiranim grafičkim dizajnerima. Osim razvoja rješenja za e-učenje, njihove integracije i prilagodbe, odjel razvoja bavi se i razvojem informacijskih sustava i aplikativnih rješenja prema narudžbi naših klijenata.

VCC program

Vocational Competence Certificate je sustav certificiranja strukovnih sposobnosti stečenih izvan sustava formalnog obrazovanja koji pruža priliku za stjecanje novih strukovnih vještina (New Competences) kao i za razvoj već stečenih vještina (Select Competences) kako bi se što lakše mogle prilagoditi potrebama tržišta rada koje se neprestano mijenja..