Pozivamo vas na seminar The Hidden Skills of the Project Manager

Na svakom projektu javljaju se izazovi. Na nekima se probijaju rokovi, na drugima su timovi udaljeni i ne komuniciraju. Unutar timova izbijaju sukobi, a česti zahtjevi za promjenama unose pomutnju i mijenjaju tijek projekta.


Kako bi savladao te probleme, voditelj projekta mora imati posebne vještine pomoću kojih će voziti slalom između prepreka i dovesti projekt do uspješnog završetka.

I ove godine pmmentor nastavlja svoju izuzetno zanimljivu seriju seminara na temu upravljanja projektima i predstavlja novi seminar „The Hidden Skills of the Project Manager“.Predavač je Liam Dillon iz Irske, projektni menadžer i predavač bogatog međunarodnog iskustva i nositelj certifikata Project Management Professional (PMP)®, Program Management Professional (PgMP)® i PMI Agile Certified Practitioner (PMI-ACP)®. Bio je predsjednik irskog PMI ogranka, a trenutno je član međunarodnog PMI odbora za imenovanje volontera (BVAC).

Ovaj seminar važan je za sve one koji sudjeluju u planiranju, vođenju i realizaciji projekata, neovisno o industrijskoj grani i lokaciji. Pomoći će u provođenju aktivnosti kao što su sastavljanje dobrog i efikasnog projektnog tima, uključivanje tima u planiranje projekta, izboru pravih alata i tehnika kojima možemo svoj tim učiniti učinkovitijim, upravljanju promjenama na projektu, rješavanju sukoba unutar tima i upravljanju rizicima.

Seminar se temelji na bogatom iskustvu i praksi predavača, a osmišljen je kako bi nadogradio vaše znanje i povećao uspješnost vaših sadašnjih i budućih projekata.

Seminar će se održati na engleskom jeziku, 23. i 24. svibnja 2013. u hotelu Palace u Zagrebu. Cijena seminara je 4.000,00 kn, a za rane prijave do 17.4.2013. i članove PMI-ja odobravamo posebne popuste.

Posjetitelji i korisnici portala edukacija.net ostvaruju 5% popusta ako prilikom prijave na seminar upišu sljedeći promotivni kôd: E8K3L.

Svim polaznicima seminara osiguravamo i:

  • dvotjedni pristup online biblioteci knjiga
  • pristup e-learning tečaju Agile Project Management Essentials (ib_pmag_a01_it_enus).

Prijaviti se možete na stranici pmmentor.hr.