Pogodnosti za sudionike seminara u organizaciji pmmentora

 

 • 14 dana pristupa na servis online knjiga Books 24x7® i kolekciju BusinessPro
  Poklanjamo Vam 14 dana pristupa na više od 9.200 knjiga u sklopu BusinessPro kolekcije najveće svjestske online biblioteke Books24x7. Ako ste barem jednom koristili tražilicu, onda vam je poznato koliko je frustrirajuće dobiti milijune različitih rezultata za koje niste sigurni da su točni i ažurni. Prema statistikama koje je proveo IDC Research između 15-30% ukupnog radnog vremena potrošimo na potragu za pravom informacijom, 12 sati tjedno potrošimo u pokušaju pronalaska prave informacije, a 50% svih potraga završi bezuspješno! Nagrađivana online biblioteka Books 24x7® pruža novi zamah u brzini i kvaliteti posla kojeg radite, a dostupnost u svakom trenutku i s bilo kojeg mjesta ovaj servis čini nezamjenjivim!

  BusinessPro kolekcija dio je servisa Books 24x7®, a broji preko 9.200 naslova koji pokrivaju teme kao što su vođenje timova i organizacija, izrada poslovnih planova, vještine intervjuiranja i pregovaranja, prodajne vještine, vođenje projekata i sl. Korisnici ove kolekcije iz svih su disciplina koje se oslanjaju na menadžerske i poslovne vještine - prodaja, ljudski potencijali, marketing, voditelji projekata, menadžment i dr.
   
 • 14 dana pristupa e-learning tečaju Project Requirements and Defining Scope
  Poklanjamo Vam 14 dana pristupa e-learning tečaju Project Requirements and Defining Scope koji je dio paketa tečajeva za pripremu PMP i CAPM certifikata usklađenih prema PMBOK 5th Edition metodologiji.

  Dobro upravljanje opsegom projekta uključuje dobro definiranje opsega, njegovo jasno komuniciranje i upravljanje u smislu limitiranja nepotrebnih promjena te mora osigurati da projekt uključuje sav posao potreban za uspješan završetak projekta. Ovaj tečaj stavlja naglasak na važnost upravljanja opsegom projekta, upoznaje polaznika s konceptima i pojašnjava sve ulazne i izlazne parametre, alate i tehnike za upravljanje opsegom projekta. Više detalja o tečaju pronađite ovdje.

  Tečaj Vam je tijekom 14 dana dostupan neograničeno uz vlastito korisničko ime i lozinku, a u prosjeku je potrebno 2 sata za savladavanje gradiva. Tečaj je multimedijalan i interaktivan s audiom na engleskom jeziku, a uključuje i test za provjeru postignutog znanja.
   
 • 20% popusta na pripremnu edukaciju za stjecanje PMP/CAPM certifikata
  Poklanjamo Vam 20% popusta na Pripremnu radionicu za stjecanje PMP i CAPM certifikata. Radionica je namijenjena svima koji trebaju steći preduvjete za polaganje ili obnovu PMP/CAPM certifikata. Radionica uključuje 29 PMBOK® -compliant e-learning tečajeva (uz dvije simulacije slučaja i jedan pripremni online test), dva predavanja u učionici i dva predavanja online. E-learning tečajevi u sklopu radionice donose čak 48,5 bodova, čime je radionica privlačna ne samo polaznicima koji obnavljaju ili prvi put stječu certifikat, nego i onima koji trebaju usvojiti dodatna znanja i pokriti sve teme koje su im potrebne.
  Cijena radionice je 4.200,00 Kn (+PDV), a za sve sudionike seminara je 3.360,00 Kn (+PDV) , a dodatne informacija o radionici možete naći ovdje.

Prijavnica za sudionika pmmentor seminara