Upravljanje konfliktima, novi tečaj u našoj ponudi!

Poštovani,

zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da smo ponudu obogatili novim tečajem koji se bavi problematikom konflikta i rješavanjem konfliktnih situacija u poslovnom okruženju.

Naš novi online tečaj Upravljanje konfliktima pomoći će vam u poboljšanju i ostvarenju uspješne komunikacije u poslovnom okruženju kroz unaprijeđenje vještine angažirane komunikacije, specijalno prilikom ovladavanja konfliktnim situacijama.

Tečaj daje odgovore na pitanja poput: Zašto nam je teško slušati? Koje su metode aktivnog slušanja i kako ih ispravno koristiti? Što su to fight-flight reakcije? Koje vještine je potrebno usvojiti za izbjegavanje i kontrolu nad konfliktom? Koje su tehnike za uspjeh kod pritužbi i kod reklamacija? itd.

Pohađanjem programa obogaćenim interaktivnim i praktičnim primjerima,  vježbama i provjerama za utvrđivanje stečenog znanja, korisnik će kroz konkretne primjere iz radnog okruženja trenirati jednostavne tehnike rješavanja konfliktnih situacija. 

Ciljana skupina
Tečaj je namijenjen svim korisnicima, sudionicima u poslovnom procesu, koji u opisu svojeg posla imaju kontakt s ljudima, bilo da je u pitanju poslovna komunikacija s klijentima, bilo međuljudski odnosi sa suradnicima u radnom procesu. 

Ciljevi tečaja

  • Ukazati na uobičajene pogreške u komunikaciji - konstruktivnim prijedlozima ponuđeni su odgovarajući načini.
  • Naučiti reagirati u konfliktnim situacijama.
  • Kod korisnika razviti vještine i tehnike za upravljanje konfliktima u cilju njihovog uspješnog razrješavanja.
  • Naučiti obrađivati reklamacije klijenata, kao potencijalne izvore konflikata.

Metoda rada
Tromjesečni pristup tečaju na portalu edukacija.net. Korisnik sadržaju pristupa putem Interneta uz dodijeljeno jedinstveno korisničko ime i lozinku. Sadržaji su korisniku dostupni neograničeno unutar 90 dana, 24 sata dnevno.

Termin
Pristup tečaju može se aktivirati prema želji korisnika.
Ako ste zainteresirani, javite nam se kako bismo vam osigurali kratkotrajan besplatan pristup tečaju.

Trajanje podrške
90 dana.

Cijena tečaja
250,00 KN (+ PDV).

Za sve dodatne informacije o tečaju, besplatni pristup ili za narudžbe: ispunite prijavnicu, javite nam se na tel. broj 01 6558 440 (radnim danom od 9:00 do 17:00) ili nam pišite na info@cognita.hr.