Stjecanje kompetencije Stručnjak za EU fondove

Pozivamo vas da se prijavite na dvomjesečni međunarodni certifikacijski program Stručnjak za EU fondove kojim vas osposobljavamo da na stvarnim primjerima iz prakse naučite pripremati, prijaviti i provesti projekte koji su sufinancirani sredstvima EU.

Edukacija je namijenjena djelatnicima poduzetničkih centara, tehnoloških parkova i poslovnih zona, tijelima regionalne i lokalne uprave i samouprave, konzultantima i projektnim manadžerima, direktorima i članovima uprava tvrtki koje ispunjavaju uvjete za EU fondove, poduzetnicima i trgovačkim društvima čije je poslovanje vezano uz općedruštvenu korist, znanstvenim i obrazovnim institucijama, neprofitnim, nevladinim i civilnim udrugama, kao i svim zainteresiranim pojedincima.

Program je u potpunosti usklađen s europskim kvalifikacijskim okvirom, a dobiveni certifikat može se koristiti u sklopu europske putovnice znanja i vještina (Europass, http://europass.cedefop.europa.eu/hr/about). U tom smislu, Europass predstavlja korak dalje od verificiranih programa koji se upisuju u radnu knjižicu.

Program koji nudimo na našemu tržištu, u nešto više od pola godine:

  • do sada je program upisalo više od 40 polaznika iz različitih tvrtki i organizacija, lokalnih samouprava i pojedinaca. Izdvajam neke od njih: Hrvatski telekom, Ericsson Nikola Tesla, LAG Zeleni trokut, LAG Papuk Krndija, gradovi Pakrac, Novska, Duga Resa, nekoliko OPG-ova, Medicinski fakultet iz Zagreba itd.
  • polaznici prve dvije generacije polaznika već imaju dva uspješno raspisana i prijavljena projekta.

U svibnju počinjemo s osposobljavanjem nove grupe kandidata, predavanja i radionice se održavaju u Zagrebu, a početak predavanja je u srijedu, 13.5.2015. od 18:00.

Termin
srijeda, 13.5.2015. u 18:00

Trajanje programa
80 školskih sati tijekom 8 tjedana

Cijena programa
7.000,00 KN + PDV.

Cijena za obročnu otplatu
7.700,00 KN + PDV (trening je moguće otplatiti u 4 mjesečna obroka.)

Prijavnica

U cijenu je uračunato:

  • 80 školskih sati predavanja
  • materijali za učenje
  • osvježenje tijekom predavanja
  • stručna podrška u svladavanju programa
  • certifikacijski ispit
  • certifikat.

Zainteresirani nam se mogu javiti na tel. broj 01 6558 440 (svaki radni dan između 9:00 i 17:00), putem e-pošte ili ispuniti online prijavnicu. Više informacija o programu kao i o ostalim VCC programima, potražite na našim stranicama: www.cognita.hr i www.edukacija.net.


Sve informacije korištene za distribuciju ove objave prikupljene su iz javno dostupnih izvora podataka. Ako ne želite primati naše obavijesti kliknite na odjavu na kraju e-maila.