Pripremite se za PMI ispite tijekom lipnja

Cognitini pripremni programi u lipnju donose vam prošireni katalog e-tečajeva koji pokrivaju pripremu za tri PMI certifikata. Pripremna radionica uključuje pripremu za PMP, CAPM i PMI-ACP certifikaciju, donosi vam čak! 56 PDU/Contact hours, a uz nešto veću cijenu dobivate i znatno veće područje informacija znanja koje će od vas tražiti na ispitu.

Pripremna radionica za popularne PMI certifikate počinje prvim ponedjeljkom u lipnju, 6.6.2016. od 17:00 predavanjem u Cogniti (na adresi Zvonigradska 27). Kroz standardizirani e-learning Project Management Body of Knowledge prolazite samostalno tijekom godine dana, u vrijeme i s mjesta koje vama najviše odgovara, a na stručnim predavanjima koja se održavaju tijekom četiri ponedjeljka dobit ćete puno korisnih savjeta o vođenju projekata i pripremi za polaganje ispita. Više detalja o novim modulima i cijenama radionice potražite ovdje.

Osim PMBOK standarda, Cognita vam nudi i čitav niz akreditiranih e-tečajeva, čijim pohađanjem možete steći dodatne Professional Development Units (PDU). Listu trenutno dostupnih akreditiranih tečajeva preuzmite ovdje. Tečajeve koji vas zanimaju možete besplatno i bez obaveze i pogledati. Nakon što nam javite koji tečaj vas zanima i ostavite nam e-mail adresu, dobit ćete probni pristup traženim tečajevima u trajanju od 7 dana i uputu na e-mail adresu koju ste nam ostavili. Probni pristup, zbog kratkog trajanja, ima smisla za jedan do dva e-tečaja, budući da mu je svrha da se upoznate s konceptom i sadržajem e-tečaja, pa traženje probnog pristupa za serije od 10 ili više e-tečejave ne  bi imalo pretjeranog smisla. Ipak, nije nam problem otvoriti i cijelu seriju, ako vam se tako čini bolje.

Za sve informacije o radionici i ostalim tečajevima, možete se javiti na telefon br. 01 6558 440, pisati na info@cognita.hr ili jednostavno posjetite stranicu www.edukacija.net.