Pozivamo vas na certificirani program Stručnjak za EU fondove

Pozivamo vas na dvomjesečni trening Stručnjak za EU fondove koji će početi u subotu, 6.9.2014. u 9:00, a kojim vas osposobljavamo za pripremanje, prijavljivanje i realiziranje projekata koji su sufinancirani sredstvima EU.

Stručnjak za EU fondove je certifikacijski program koji je razvila poljska tvrtka Syntea (http://en.syntea.pl/Trainings.aspx?gid=1_VCC) 2007. godine, u sklopu projekta financiranog od strane EU. Program je potpuno prilagođen domaćem tržištu, te je usklađen s europskim kvalifikacijskim okvirom i može poslužiti za European Skills Passport (Europass, http://europass.cedefop.europa.eu/hr/about) koji je namijenjen europskim građanima da stečene vještine i kvalifikacije predstave na jasan i usporediv način na području Europske unije. U tom smislu, Europass predstavlja korak dalje od verificiranih programa koji se upisuju u radnu knjižicu. 

Prijave na trening u terminu 6.9.2014. (subota) otvorene su do popunjenja grupe. Zainteresirani nam se mogu javiti direktno u Cognitu na tel. 01 6558 440, putem e-pošte ili ispuniti prijavnicu

Kandidati koji su sudjelovali na besplatnoj prezentaciji VCC programa koju smo održali u lipnju ove godine u Klubu književnika, ostvaruju posebnu cijenu na trening (sudionici su dobili promotivni kôd), a ostalim zainteresiranima ponudili smo mogućnost otplate treninga u 4 mjesečna obroka. (Napomena: za rezervaciju mjesta u grupi koja počinje s radom 6.9.2014., polaznik je obavezan akontaciju u iznosu od 500 KN (+PDV) uplatiti najkasnije do ponedjeljka, 1.9.2014.)

Više informacija o VCC certifikaciji i programu Stručnjak za EU fondove pronađite na našim stranicama:

http://www.cognita.hr/usluge-i-rjesenja/vcc-program

http://www.edukacija.net/Default.aspx?tabId=7&ItemID=262&mid=7712


Za više informacija o VCC programima javiti se možete na tel. broj 01 6558 440 svakim radnim danom od 9:00 do 17:00 ili putem e-maila info@cognita.hr.