Poziv na besplatni webinar Raptivity, brzo kreiranje interakcija za učinkovito učenje

Raptivity, brzo kreiranje interakcija za učinkovito učenje 

4. travnja 2013. u 10:00.

 


Pridružite nam se na 45-minutnoj online prezentaciji kojom ćemo predstaviti alat Raptivity i pokazati kako najjednostavnije dodati zanimljive interaktivne elemente u vlastite edukacijske module. Webinar je na rasporedu u četvrtak, 4. travnja s početkom u 10:00, a vodit će ga Srikant Boppana, Channel Relationship Manager iz Harbinger grupe.
 
Raptivity je jednostavan, ali moćan alat za brzu izradu interaktivnih elemenata koji se lako ugrađuju u e-learning sadržaje kreirane drugim alatima za razvoj e-learning tečajeva ili se koriste samostalno kao multimedijalni elementi prilikom predavanja u učionici. Raptivity je izvrstan za ostvarivanje interakcije na relaciji predavač-polaznik, kao i kod kreiranja zadataka provjere znanja. Korištenje alata je jednostavno, intuitivno i ne zahtijeva programiranje. Više o alatu Raptivity možete pronaći OVDJE.
 
Prijave na webinar možete napraviti telefonski na 01 6558 440 (radnim danom od 9h do 17h) ili putem prijavnice. Kako je broj mjesta ograničen, molimo vas da prijavu za sudjelovanje na ovom webinaru napravite na vrijeme. Više informacija o webinaru i prijavama možete pronaći OVDJE.