Postanite certificirani stručnjak za EU fondove

Poštovani,

u mjesecu lipnju donosimo vam nekoliko novosti i najava iz Cognite.

Održana prezentacija VCC programa

Jučer smo u Klubu književnika u Zagrebu održali prezentaciju programa Vocational Competence Certificate. Na dobro posjećenom događanju govorili smo što su VCC programi, predstavili smo i prvi VCC program na našem tržištu, te prodiskutirali o EU iskustvima poljske tvrtka Syntea. Više o događaju možete pronaći ovdje, a dio i pogledati u galeriji fotografija.

Ovim putem pozivamo sve tvrtke i organizacije, udruge te lokalnu upravu i samoupravu, zainteresirane  za provođenje i/ili organizaciju nekih od 65 VCC programa, da nam se slobodno jave na tel. broj 01 6558 440. 

 

Program Stručnjak za EU fondove / 30.6.2014. - 18.7.2014.

Pozivamo vas na ubrzani program Stručnjak za EU fondove kojim vas osposobljavamo za pripremanje, prijavljivanje i realiziranje projekata koji su sufinancirani sredstvima EU. Ovaj Europass* certifikacijski program potpuno je prilagođen poslovnom, civilnom i obrazovnom sektoru kao i svim zainteresiranim pojedincima koji na realnim primjerima žele naučiti koristiti sredstva iz EU fondova.
(*Programom Stručnjak za EU fondove stječete kompetenciju koja se upisuje u Vaš European Skills Passport (europass)). 

Stručnjak za EU fondove program u trajanju od 80 školskih sati uključuje predavanja, radionice i praktičan rad polaznika na temama o: funkcioniranju fondova, pravnim aktima, smjernicama u procesu prijave, provođenja i dovršavanja projekata sufinanciranih od strane EU, identificiranju problema i pronalaženju mogućih rješenja korištenjem EU fondova, analizi dionika, pripremi konzorcijskog sporazuma, logičkoj matrici, Ganttogramu, zahtjevu za subvenciju, zahtjevu za isplatu, SWOT analizi projekta i pravilima kreiranja proračuna, izdacima i rizicima te provođenju i zatvaranju  projekta. Na kraju programa polaznik pristupa certifikacijskom ispitu nakon čega stječe VCC diplomu. 

Prijavnica

Početak programa
30.6.2014. u 15:00 (učionica*)
*Mjesto održavanja predavanja javit ćemo naknadno.

Trajanje programa
80 školskih sati tijekom 3 tjedna
30.6.2014. – 18.7.2014.

Dinamika predavanja i radionica
Ponedjeljak / utorak / četvrtak / petak / učionica, od 15:00 do 21:00

Cijena programa
7.000,00 KN + PDV
Plaćanje je moguće napraviti virmanski, općom uplatnicom ili u najviše 4 obroka (uz 10% višu cijenu).

U cijenu je uračunato:

  • 80 školskih sati predavanja
  • Materijali za učenje
  • Osvježenje tijekom predavanja
  • Stručna podrška u svladavanju programa
  • Certifikacijski ispit
  • Certifikat.

Cijena za sudionike prezentacije (uz upis promo-kôda prilikom prijave)
6.300,00 KN + PDV.
Prijavnica

O predavačici
Renata Ćurković
završila je Ekonomski fakultet u Zagrebu i ima više od 20 godina iskustva rada u području edukacije. Radi kao samostalni trener odraslih u Hrvatskoj i inozemstvu u području osobnog razvoja, upravljačkih vještina i upravljanja kvalitetom u poslovnom i civilnom sektoru. Zadnjih deset godina sudjeluje u pripremi i provođenju međunarodnih projekata. Članica je nekoliko strukovnih udruga i tajnica European Mentoring and Coaching Council Hrvatska.

 

Podsjetnik na Pripremnu radionicu za stjecanje PMP i CAPM certifikacije / 30.6.2014. u 17:00

Posljednju Pripremnu radionicu za stjecanje PMP i CAPM certifikacije prije ljetne stanke, odražat ćemo u izmijenjenom terminu - u ponedjeljak, 30.6.2014. s početkom u 17:00 (Zvonigradska 27, Zagreb). Radionica je namijenjena svima koji se vođenjem projekata bave profesionalno i pokušavaju dostići razinu izvrsnosti Project Management Professional ili Certified Associate in Project Management certifikatom, kao i za kandidate koji posjeduju certifikat, a radi njegovog zadržavanja moraju prikupiti dovoljan broj novih PDU bodova. Više informacija i prijave

Za sve dodatne informacije o VCC programima i mogućnostima suradnje javite se u Cognitu na tel. broj 01 6558 440 ili e-poštom na info@cognita.hr.