Podsjetnik na seminar "The Hidden Skills of the Project Manager"

Koristimo ovu priliku kako bismo podsjetili na izvrstan seminar „The Hidden Skills of the Project Manager“ koji će 23. i 24. svibnja u Zagrebu održati  Liam Dillon, PMP iz Irske.

Ukoliko već niste rezervirali svoje mjesto na seminaru, ovim putem Vas Cognita kao partner seminara poziva da nam se pridružite na predavanju koje će Liam Dillon održati na sastanku PMI Chaptera Zagreb. Sastanak i druženje sa predavačem zakazano je u prostorijama PMFa u Zvonimorovoj 8/3. Kat u četvrtak 23.5. u 18 sati.  

Ukratko o seminaru:

Ovaj seminar će vam pomoći u ovladavanju „skrivenim vještinama“ u vođenju projekata. Vještine sežu od toga kako uspješno rješavati sukobe pa sve do toga kako utjecati na članove projektnog tima.

Na seminaru će se učiti:

  • o izazovima s kojima se susreću voditelji projekata i članovi projektnih timova
  • kako efikasno sastaviti dobar projektni tim
  • kako usklađivati “virtualne” tj. udaljene timove na projektu
  • o važnosti uključivanja projektnog tima u planiranje
  • o alatima i tehnikama koje se mogu primijeniti unutar vašeg tima
  • kako upravljati promjenama na projektu
  • kako rješavati konflikte na projektu
  • o tehnikama upravljanja sukobima i kako sukob preokrenuti i iz njega izvući dobrobit za projekt
  • koja su načela kvalitetnog vođenja projekata i kako ih primijeniti
  • kako upravljati rizicima i problemima na projektu

Seminar će biti koristan svima onima koji sudjeluju u planiranju, vođenju i realizaciji projekata, neovisno o industrijskoj grani i lokaciji. Pomoći će u provođenju aktivnosti kao što su sastavljanje dobrog i efikasnog projektnog tima, uključivanje tima u planiranje projekta, izboru pravih alata i tehnika pomoću kojih projektni tim može postati učinkovitiji, upravljanju promjenama na projektu, rješavanju sukoba unutar tima i upravljanju rizicima.

Liam je nositelj Project Management Professional (PMP)®, Program Management Professional (PgMP)® i PMI Agile Certified Practitioner (PMI-ACP)® certifikata. Vrhunski je predavač s međunarodnim iskustvom, kako u praktičnom upravljanju projektima, tako i u savjetovanju i profesionalnim treninzima. Bio je predsjednik irskog PMI ogranka, a trenutno je član međunarodnog PMI odbora za imenovanje volontera (BVAC).

Liamov prošlogodišnji pmmentor seminar u Zagrebu (priprema za PMI-ACP) polaznici su ocijenili maksimalnim ocjenama, a interes za "The Hidden Skills of the Project Manager" već je vrlo velik i ostalo je još samo nekoliko slobodnih mjesta.

Seminar će se održavati na engleskom jeziku,  23. i 24. svibnja 2013. u hotelu Palace u Zagrebu.
 

Cijena seminara je 4.000,00 kn (+ PDV), a Cognita vam osigurava poseban popust od 5% uz promotivni kod E8K3L.

Informirajte se i prijavite na seminari@pmmentor.hr ili na http://www.pmmentor.hr/dogadjanja.php