Osposobljavanje za međunarodno priznatu kompetenciju - Stručnjak za EU fondove

Pozivamo vas da se prijavite na dvomjesečni međunarodni certifikacijski program Stručnjak za EU fondove kojim vas osposobljavamo da na stvarnim primjerima iz prakse naučite pripremati, prijaviti i provesti projekte koji su sufinancirani sredstvima EU.

Edukacija je namijenjena djelatnicima poduzetničkih centara, tehnoloških parkova i poslovnih zona, tijelima regionalne i lokalne uprave i samouprave, konzultantima i projektnim manadžerima, direktorima i članovima uprava tvrtki koje ispunjavaju uvjete za EU fondove, poduzetnicima i trgovačkim društvima čije je poslovanje vezano uz općedruštvenu korist, znanstvenim i obrazovnim institucijama, neprofitnim, nevladinim i civilnim udrugama, kao i svim zainteresiranim pojedincima.

Program je u potpunosti usklađen s europskim kvalifikacijskim okvirom, a dobiveni certifikat može se koristiti u sklopu europske putovnice znanja i vještina (Europass, http://europass.cedefop.europa.eu/hr/about). U tom smislu, Europass predstavlja korak dalje od verificiranih programa koji se upisuju u radnu knjižicu.

Program koji nudimo na našemu tržištu u nešto više od pola godine:

  • do sada je upisalo preko 40 polaznika iz različitih tvrtki i organizacija, lokalnih samouprava i pojedinaca. Izdvajam neke od njih: Hrvatski telekom, Ericsson Nikola Tesla, LAG Zeleni trokut, LAG Papuk Krndija, gradovi Pakrac, Novska, Duga Resa, nekoliko OPG-ova, Medicinski fakultet iz Zagreba itd.
  • polaznici prve dvije generacije već imaju dva uspješno raspisana i prijavljena projekta.

U svibnju počinjemo s osposobljavanjem nove grupe kandidata, predavanja i radionice se održavaju u Zagrebu, a početak predavanja je u srijedu, 27.5.2015.

Termin
srijeda, 27.5.2015. 

Trajanje programa
80 školskih sati tijekom 8 tjedana

Cijena programa
7.000,00 KN + PDV.

Cijena za obročnu otplatu
7.700,00 KN + PDV (trening je moguće otplatiti u 4 mjesečna obroka.)

Prijavnica

U cijenu je uračunato:

  • 80 školskih sati predavanja
  • materijali za učenje
  • osvježenje tijekom predavanja
  • stručna podrška u svladavanju programa
  • certifikacijski ispit
  • certifikat.

Zainteresirani nam se mogu javiti na tel. broj 01 6558 440 (svaki radni dan između 9:00 i 17:00), putem e-pošte ili ispuniti online prijavnicu. Više informacija o programu kao i o ostalim VCC programima, potražite na našim stranicama: www.cognita.hr i www.edukacija.net.


Sve informacije korištene za distribuciju ove objave prikupljene su iz javno dostupnih izvora podataka. Ako ne želite primati naše obavijesti kliknite na odjavu na kraju e-maila.