Novosti iz online katedre za strane jezike, rujan/studeni 2014.

Traju upisi u online semestralnu školu stranih jezika koja započinje u listopadu, a objavljen je i novi termin za TOEIC testiranje u studenom. Podsjećamo da smo u ponudu uveli i novi jezik: ruski. Sve detalje možete pronaći u obavijestima u nastavku.

Za one koji jezike žele učiti online, ali samostalno, e-learning tečajevi su dostupni za upis u bilo kojem trenutku. Više detalja pronađite ovdje.

Ako niste sigurni koja je metoda najbolja za Vas, imate li dodatnih pitanja, želite organizirati internu edukaciju unutar Vaše organizacije ili ste zainteresirani za detaljniju prezentaciju mogućnosti i načina rada, javite nam se, rado ćemo Vam pomoći!

Započeli su upisi u online semestralnu školu stranih jezika koja kreće s radom u listopadu. Dostupni jezici su engleski, španjolski, francuski, talijanski i njemački, a upisi traju do 29.9.2014. U studenom organiziramo certifikacijski ispit za stjecanje TOEIC® Listening and Reading certifikata. Testiranje će se održati u učionici u četvrtak, 27.11.2014. u vremenu od 10:00 do 12:00.

Od ove godine u našoj online katedri stranih jezika naći ćete još jedan veliki svjetski jezik. Radi se o ruskome jeziku koji možete pohađati u sklopu ljetnih online tečajeva i početničkog tečaja ruskog jezika. Ljetni online tečajevi traju tri tjedna uz tjednu dinamiku od četiri puta po dva školska sata online predavanja, a početnički tečaj možete pohađati u sklopu proljetnog i zimskog semestra.