Novosti Cognite i njenih partnera, ožujak 2014.

Poštovani,
u mjesecu ožujku donosimo vam nekoliko zanimljivih novosti Cognite i njenih partnera:


Najpopularniji poslovni / IT e-tečajevi i online knjige u 2013. godini
Uz statistički izvještaj o najpopularnijim on-line knjigama i e-learning tečajevima iz poslovnog / IT područja u svijetu, ove godine smo vam ponudili i:

  • 14-dnevni besplatni pristup na 10 najpopularnijih poslovnih ili IT e-learning tečajeva
  • 30% nižu cijenu e-learning tečajeva do kraja ožujka (31.3.2014.).

Više informacija o popularnim sadržajima i ponudi potražite ovdje.


Pregled nadolazećih besplatnih webinara
Podsjećamo vas na mogućnost potpuno besplatnog praćenja cijelog niza webinara uz mnoštvo zanimljivih tema i predavanja. Od nadolazećih webinara za vas smo izdvojili ovaj:

  • The Top 5 Game Changers in Elearning and What They Can Do for You
    termin: 1.4.2014. u 19:00 / Prijava.

Svi webinari se arhiviraju tako da ih možete pogledati i naknadno. Pregled svih nadolazećih webinara možete potražiti ovdje: http://www.skillsoft.com.


Partnerstvo Skillsofta i Jack Welch Management instituta
Suradnjom s Jack Welch Management institutom, tvrtka Skillsoft je ovih dana napravila veliki iskorak u ponudi edukativnih online sadržaja. Plod suradnje je i nova usluga živopisnog naziva Welch Way, namijenjena uglavnom menadžerima i liderima kao svojevrsni i praktičan online priručnik i pomoć u daljnjoj izobrazbi i usavršavanju. Više informacija potražite ovdje.


Proširili smo listu PMI akreditiranih e-learning tečajeva
Dio tečajeva koje vam nudimo su Project Management Body of Knowledge (PMBOK® Guide) standardizirani i donose PDU, a osim njih PDU vam od sada mogu donijeti i e-learning tečajevi iz serije Six Sigma Green Belt. Pregled akreditirane serije Six Sigma Green Belt potražite ovdje.

Proširenu listu svih akreditiranih tečajeva možete pronaći ovdje: http://www.skillsoft.com/assets/credit/PMI_Course_Catalog.xls.

Za sve dodatne informacije o tečajevima i programima javite se u Cognitu na tel. broj 01 6558 440 svakim radnim danom od 9:00 do 17:00 ili nam pišite na info@cognita.hr.