Najava nove Pripremne radionice za stjecanje PMP i CAPM certifikata

10.2.2014. - 10.3.2014. / ponedjeljak, (osim 17.2.2014.) / 17:00 - 19:00 

Nova radionica za stjecanje PMI certifikacije počinje u ponedjeljak, 10.2.2014. u 17:00. Cognitina radionica namijenjena je svima koji se vođenjem projekata bave profesionalno i pokušavaju dostići razinu izvrsnosti Project Management Professional ili Certified Associate in Project Management certifikatom, kao i za kandidate koji posjeduju certifikat, a radi njegovog zadržavanja moraju prikupiti dovoljan broj novih PDU bodova. Program obuhvaća 29 e-learning tečajeva ovjerenih od strane PMI organizacije kao PMBOK® compliant koji donose ukupno 49 PDU / Contact hours.

U radionicu je uključeno

 • jednogodišnji pristup PMBOK programu od 26 e-learning tečajeva, 2 simulacije slučaja i 1 pripremni test. Korisnici sadržajima pristupaju putem Interneta uz dodijeljeno jedinstveno korisničko ime i lozinku. Sadržaji su korisniku dostupni neograničeno unutar 365 dana, 24 sata dnevno.
   
 • 2 predavanja u učionici i 2 online predavanja
  Predavanja koja se izvode putem Interneta se snimaju te ih je, putem LMS sustava za dijeljenje sadržaja, moguće naknadno pregledavati i preslušavati unutar vremenskog roka od 90 dana. Za one koji nisu iz Zagreba, postoji mogućnost prijenosa svih predavanja putem Interneta, a ne samo drugog i trećeg kako je planirano.
   
 • mentoring
  Mentoring uključuje uslugu praćenja i odgovaranja na upite vezane uz program putem e-maila ili diskusijskih grupa. Predavač se obavezuje jednom tjedno odgovoriti na pristigle upite. Mentoring traje 90 dana od dana početka treninga.

Prijave i više informacija

Pogodnosti za polaznike

 • Članovi PMI ogranka Zagreb ostvaruju 10% popusta na cijenu treninga.
 • Polaznik bilo kojeg programa katedre upravljanja projektima ostvaruju popust od 10% na jednogodišnju pretplatu na BusinessPro online biblioteku Books 24x7®.

Prijavnica na radionicu

Za dodatne informacije o radionici ili ostalim treninzima iz katedre upravljanja projektima možete nas kontaktirati na tel. 01 6558 440 svakim radnim danom od 9:00 do 17:00 ili putem e-maila info@cognita.hr.