Najava informatičkih online tečajeva i treninga za lipanj/srpanj 2013.


Program izrade web stranica

Sam izgled web stranice odavno nije dovoljan za dobar plasman roba i usluga, a sve značajnije postaje u kojoj je mjeri stranica pregledna i dostupna korisnicima, web masterima i web dizajnerima. Od ideje do konačnog produkta dug je put koji web stranice moraju proći kako bi se održale, a znanja oko izrade, održavanja, prilagodbi, primjene dobrog i ispravnog pozicioniranja na tražilicama postaju prijeko potrebna svim ljudima koji nude proizvode i usluge na tržištu.

Cognita nudi nekoliko kvalitetnih i povoljnih treninga za postojeće i buduće vlasnike web stranica, kojima fleksibilno zaokružujemo najvažnije teme ovog kompleksnog područja. Naš program izrade web stranica sastoji se od 6 online tečajeva ukupnog trajanja 72 školska sata predavanja raspoređenih u 9 tjedana. Uz pristup online predavanjima uživo, dobivate pristup snimkama predavanja, a uz pojedine programe dostupni su i vrhunski e-learning tečajevi na engleskom jeziku. Svaki tečaj možete pohađati zasebno, a za upis cijelog programa odobravamo 15% popusta.

Za sudjelovanje na tečajevima trebate imati pristup Internetu, zvučnike, slušalice (opcionalno, mikrofon) i dio svoga vremena.

Treninzi u lipnju / srpnju

Treninzi u rujnu / prosincu

Prijava na trening

 

MS Office osnovna i napredna edukacija

Naučite koristiti uredske programe kroz najmoderniju, najpovoljniju i najkvalitetniju edukaciju na našem tržištu! Uz e-learning tečajeve koji su vam dostupni cijelo vrijeme i koje možete početi koristiti u bilo kojem trenutku, objavili smo termine i online predavanja u sklopu kombinirane edukacije za nekoliko najpopularnijih i najtraženijih programa - uz predavača online, snimke predavanja i jednomjesečnu podršku. Pomoću e-learning tečajeva polaznici stječu većinu znanja, a imaju mogućnost tijekom online predavanja uživo dobiti dodatna pojašnjenja zahtjevnijih tema, te uživo riješiti svoje probleme na koje nailaze tijekom svakodnevne prakse. Predavanja uživo prenose se online, u unaprijed određenim terminima i vode ih eksperti s dugogodišnjim predavačkim iskustvom.

Za sudjelovanje na tečajevima trebate imati pristup Internetu, zvučnike, slušalice (opcionalno, mikrofon) i dio svoga vremena.

Treninzi u lipnju / srpnju

Prijava na trening

 

Podsjećamo vas i najavljujemo i ove treninge