Katedra upravljanja projektima


Poštovani,
u travnju i svibnju očekuju vas dva zanimljiva treninga:

  • Nova Pripremna radionica za stjecanje PMP i CAPM certifikata / 22.4.2013. 
  • Seminar "The Hidden Skills of the Project Manager" / 23. i 24.5.2013.

Pripremne radionice za stjecanje PMP i CAPM certifikata
Kako je i najavljeno, novi PMP i CAPM ispiti stupit će na snagu 1. kolovoza 2013. S obzirom na to, pripremili smo nove e-learning tečajeve usklađene s PMBOK 5th Edition te će od ove radionice svaki polaznik moći birati po kojem će se e-learning programu pripremati, ovisno o tome namjerava li pristupiti certifikacijskom ispitu prije ili poslije 1. kolovoza 2013.

Radionici smo dodali jedno predavanje, pa sada umjesto 3 sadrži 4 predavanja ukupnoga trajanja od 8 sati raspoređenih tijekom četiri ponedjeljka. Program kao i do sada uključuje i jednogodišnji pristup na 29 e-learning tečajeva (uključujući dvije simulacije slučaja i pripremni online test) koji donose 48,5 bodova (PDU / Contact hours). Uz predavanja polazniku je osigurana mentorska podrška u trajanju od 90 dana te tehnička podrška tijekom čitavog jednogodišnjeg pristupa e-learning materijalima. Dodatna pogodnost za članove PMI ogranka Zagreb je 10% popusta na trening. 

Prijave i više informacija
 

Pozivamo vas na seminar The Hidden Skills of the Project Manager

Naš partner pmmentor dovodi Vam predavača Liama Dillona iz Irske, projektnog menadžera i predavača bogatog međunarodnog iskustva i nositelja certifikata Project Management Professional (PMP)®, Program Management Professional (PgMP)® i PMI Agile Certified Practitioner (PMI-ACP)®. Seminar na engleskom jeziku će se održavati 23. i 24. svibnja 2013. u hotelu Palace u Zagrebu. Cijena seminara je 4.000,00 kn, a za rane prijave do 17.4.2013. i članove PMI-ja odobravamo posebne popuste. Posjetitelji i korisnici portala edukacija.net ostvaruju 5% popusta ako prilikom prijave na seminar upišu sljedeći promotivni kôd: E8K3L.

Prijave i više informacija


Za sve dodatne informacije o treninzima iz katedre upravljanja projektima ili dogovor oko organizacije treninga možete nas kontaktirati na tel. 01 6558 440 svakim radnim danom od 9:00 do 17:00 ili putem e-pošte info@cognita.hr.