Katedra upravljanja projektima

 

Poštovani, 
 
ako namjeravate steći neki od PMI certifikata ili usvojiti znanja Microsoftovog alata za upravljanje projektima, preporučujemo vam naše programe iz katedre upravljanja projektima. Specifičnost naše katedre je sveobuhvatnost programa i primjena novih tehnologija koje omogućavaju kvalitetniji i efikasniji prijenos znanja uz značajne uštede i fleksibilnost za polaznike programa i za voditelje i organizatore edukacije. 
 
Programi i termini:
MS Project, primjena u praksi: 25.2. - 8.3.2013. / 13:00 - 15:00
Pripremna radionica za stjecanje PMP i CAPM certifikata: 4. - 18.3.2013. / 16:00 - 18:00
Program MS Project, primjena u praksi namijenjen je u prvom redu voditeljima projekata i članovima projektnih timova, ali i onima koji se pripremaju za polaganje Microsoftovog ispita 70-632. Trening obuhvaća 12 sati online nastave raspoređenih u dva tjedna, mentorsku podršku i 14,5 sati e-learning sadržaja koji donose 9 PDU. 
 
U sklopu Pripremne radionice za stjecanje PMP i CAPM certifikata polaznicima je dostupno 29 e-learning tečajeva (uključujući dvije simulacije slučaja i pripremni online test) koji donose 48,5 bodova (PDU / Contact hours), čime radionica postaje privlačna ne samo polaznicima koji obnavljaju ili prvi put stječu PMI certifikat, nego i onima koji trebaju usvojiti dodatna znanja i pokriti sve teme koje su im potrebne. U radionicu je uključeno i 6 sati predavanja i mentorska podrška u trajanju od 90 dana. Članovi PMI ogranka Zagreb imaju 10% popusta na trening. 
 
Važna napomena 
Tijekom prvog kvartala 2013. godine objavit ćemo novi nastavni plan i program usklađen s Project Management Institute, PMBOK 5th Edition. Novi program priprema je za nove PMP i CAPM ispite koji će stupiti na snagu od 1. kolovoza 2013. Stoga će svi polaznici Pripremne radionice za stjecanje PMP i CAPM certifikata od travnja 2013. biti u mogućnosti birati po kojem će se e-learning programu pripremati, ovisno o tome namjeravaju li pristupiti certifikacijskom ispitu prije ili poslije 1. kolovoza 2013. Od sljedeće radionice ovaj program ćemo unaprijediti i povećati količinu predavanja, a time će i ukupna cijena radonice biti nešto veća. 
 
Polaznici Pripremne radionice za stjecanje PMP i CAPM certifikata ostvaruju i:
 
14 dana pristupa kolekciji online knjiga BusinessPro 
 
Polaznici bilo kojeg programa katedre ostvaruju popust od 10% na kolekciju stručne literature BusinessPro u sklopu najveće svjetske online biblioteke Books 24x7®.
 
Za sve dodatne informacije o treninzima iz katedre ili dogovor oko organizacije treninga za Vašu organizaciju možete nas kontaktirati na tel. 01 6558 440 svakim radnim danom od 9:00 do 17:00 ili putem e-maila info@cognita.hr