Upisi u proljetni semestar online škole stranih jezika


Počeli su upisi u proljetni semestar online škole stranih jezika! Upisi će trajati do 23.2.2015., nakon čega slijedi intervjuiranje i klasifikacijsko testiranje kandidata. Sama semestralna nastava počinje u tjednu 2.3. - 6.3.2015. u terminu koji zajednički dogovore profesor i kandidati unutar iste grupe. U semestar su uključeni Rosetta Stone Advantage tečajevi za samostalno učenje stranog jezika (nekadašnji Tell Me More Online) i 28 školskih sati stručnih i mentoriranih online predavanja. Polazniku na ovaj način pružamo fleksibilnost i dostupnost programa kojeg može pohađati svugdje i u svakom trenutku (Rosetta Stone Advantage online tečaj, snimke svakog održanog online predavanja) kao i vodstvo i podršku vrhunskih predavača i profesora. 

Edukacijski programi koji se izvode u sklopu katedre namijenjeni su upoznavanju, svladavanju i usavršavanju u području upravljanja projektima. Mogu ih pohađati početnici, sudionici na projektima, voditelji projekata i stručnjaci s iskustvom koji žele unaprijediti ili certificirati svoje znanje. Osim učenja metodologija i njihove praktične primjene, katedra uključuje edukaciju o korištenju softverskih alata a praćenje projekata.

Nova generacija polaznika programa 'Biti coach' počinje s radom u petak, 6.3.2015. u 9:00.
'Bit coach' je osmomjesečni program za coaching profesiju, obuhvaća 7 radionica i 8. radionicu Supervizije i Mentorstva, a namijenjen je kako za individualce tako i za interne grupe u tvrtkama. Kao uvod u program, održat ćemo i dvije besplatne uvodne radionice:

 • 4.2.2015. (od 17:00 do 20:00) na temu Kako postati coach?
 • 20.2.2015. (od 17:00 do 20:00) na temu Vještine i alati coachinga.
  Mjesto održavanja uvodnih radionica je Klub književnika, Zagreb (Trg bana Josipa Jelačića 7/I). Prijave na uvodne radionice možete napraviti i putem online obrasca.

Proljetni online semestar otvaramo upisima na tečajeve engleskog, njemačkog, francuskog, talijanskog, španjolskog i ruskog jezika:

 • osnovni stupnjevi (A1/A2)
  Uvodni ili početni stupanj (A1) Početni stupanj, srednji ili osnovni stupanj konverzacije (A2)
 • srednji stupnjevi (B1/B2)
  Samostalan korisnik (B1) Samostalan korisnik, napredni stupanj (B2)
 • napredni (C1) stupanj
  Napredni korisnik, autonoman stupanj konverzacije (C1)

Po završetku edukacije polaznici pristupaju završnom ispitu nakon kojeg dobivaju diplomu s postignutim stupnjem poznavanja jezika prema preporukama Vijeća Europe.