E-learning sustavi i alati

Cognita eLearner® Learning Management System

Cognita eLearner® Learning Management System je prvi hrvatski sustav za upravljanje udaljenim učenjem putem Interneta ili intraneta, međunarodno certificiran od strane ADL-a (vodećeg međunarodnog tijela za standardizaciju u području e-learninga), Veritesta (Microsoftovog testing centra) i dobitnik EduMedia Siegel nagrade.

Cognita eLearner® Test Modul

Cognita eLearner® Test Modul je alat koji vašoj organizaciji omogućava brzo i jednostavno kreiranje pitanja, odgovora i definiranje testova. Test Modul možete koristiti za provjeru znanja zaposlenika iz područja vaše djelatnosti, za samotestiranje, prilikom zapošljavanja, za formalno certificiranje ili jednostavno anketiranje zaposlenika.

Composica

Composica je napredan online sustav za izradu e-learning sadržaja koji nudi veliku fleksibilnost i mnoštvo opcija za timski rad i kreiranje kvalitetnog e-learning sadržaja. Sustav ne zahtijeva poznavanje programiranja i nudi niz ugrađenih interaktivnih elemenata i elemenata za navigaciju. Composica je usklađena sa SCORM standardom i lokalizirana na hrvatski.

Raptivity

Raptivity je jednostavan i moćan alat za brzu izradu interaktivnih elemenata koji se lako možete ugraditi u e-learning sadržaje kreirane drugim alatima za razvoj ili ih možete upotrijebiti kao samostalne, multimedijalne elemente prilikom predavanja u učionici. Raptivity nudi doslovno stotine interaktivnih modela, baziranih na najboljim praksama instrukcijskog dizajna