Skillsoft IT video

Nudimo vam više od 15.000 kratkih ciljanih video predavanja na engleskom jeziku za različite informatičke teme. Video predavanja su pripremljena u Skillsoftu, najvećoj svjetskoj e-learning kompaniji čiji je Cognita partner i zastupnik.

Kao odgovor na zahtjeve tržišta za kraćim, ali kvalitetnim, neformalnim sadržajima za učenje, Skillsoft je pripremio novu kolekciju video predavanja o temama za informatičke profesionalce koje je moguće koristiti za neformalnu obuku, onda kada je potrebno.

Snimke su odlične i za usvajanje i za ponavljanje i zadržavanje znanja, pogotovo kada se kombiniraju s drugim metodama i vježbama.

Obuhvaćene teme

Video predavanja pokrivaju sljedeće teme i područja:

  • Design & Media apps
  • Programming & Web Development
  • Mobile App Development
  • Security
  • Virtualization
  • Cloud
  • i puno, puno više...

►Popis trenutno dostupnih videa možete skinuti ovdje.

Opis video snimki

Predavanja ne uključuju glumce, već priznate stručnjake snimljene posebno za ovu kolekciju. Ovisno o temi i situaciji, stručnjak će prenositi gradivo slično kao u učionici, a prema potrebi će biti prikazan ekran njegovog računala, primjeri i vježbe.

Trajanje video snimki je od 3 do 5 minuta, a moguće ih je pregledavati i na tabletima i drugim mobilnim uređajima.

Tečajevi su usklađeni s klasičnim e-learning tečajevima i mogu poslužiti kao njihova izvrsna nadopuna ili se mogu koristiti samostalno.

Primjeri videa

Demo: Ruby on Rails for .NET Developers

Način licenciranja

Pristup video predavanjima omogućen je na godinu dana, a svaki korisnik dobiva vlastito korisničko ime i lozinku. Moguće je licencirati isključivo cijelu kolekciju sa svim uključenim snimkama, ali s obzirom na vrlo povoljnu cijenu, radi se o isplativoj investiciji. Cijena korisničke licence ovisi o broju korisnika koji će imati pristup. Za više informacija, kontaktirajte nas.