Online programi za profesionalne informatičare

Profesionalni informatičari imaju kontinuiranu potrebu za vlastitim razvojem i certifikacijom, ali i za relevantnim informacijama i načinima kako rješavati svakodnevne izazove. Skillsoftovi programi koje nudimo osiguravaju upravo to: obrazovne sadržaje usklađene s najpopularnijim međunarodnim IT i poslovnim certifikatima, ali i takvu organizaciju sadržaja koja omogućava jednostavnu pretragu i pristup resursima kako bi se mogli upotrijebiti upravo onda kada su potrebni.

Tehnologija je danas iznimno brza, a informatičari su svakodnevno suočeni s nizom problema koje moraju riješiti te je iznimno bitno da su im najnovije informacije i edukacija na dohvat ruke. Stoga Skillsoft u razvoj novih sadržaja ulaže iznimno mnogo truda i pokušava obuhvatiti glavna područja i tehnologije, objavljujući nove sadržaje na tjednoj bazi, često netom nakon što se neka tehnologija pojavila.

Također, kako stručnjaci različitih profila i razina imaju različite potrebe i načine prikupljanja informacija i stjecanja znanja, Skillsoft je osmislio čitav niz resursa koji koriste različite metode prezentacije gradiva. Što je sve dostupno i na koje načine se može koristiti, pogledajte u kratkom videu ispod:

Jerry Nine, Skillsoft COO: Increase Agility with Skillsoft IT Solutions

Korisnicima su dostupni sljedeći proizvodi i resursi:

Moguće je koristiti pojedine ciljano odabrane online resurse za učenje, ali su pojedini resursi odabrani, prikupljeni i grupirani tako da budu pri ruci korisnicima onda kada ih zatrebaju. U tom smislu, pripremljene su sljedeće kolekcije i proizvodi:

  • SkillChoice IT - kolekcija koja uključuje sve dostupne informatičke e-learning tečajeve (više od 1.800 naslova) i sve knjige unutar ITPro kolekcije online knjiga Books24x7 (više od 14.500 naslova).
  • Portali znanja (Knowledge Centers) - pripremljeni tematski portali za učenje koji sadrže različite materijale za učenje o nekoj ciljanoj temi.
  • IT tematske kolekcije - kolekcije koje uključuju e-learning tečajeve, odabrane online knjige i video snimke predavanja na neku informatičku temu.

Na stranicama Tečajevi za informatičke profesionalce pronađite detaljnije informacije o gore navedenim proizvodima.