Programi za menadžment i vodstvo


Program za menadžment i vodstvo uključuje sljedeće dostupne resurse, koje možemo podijeliti u nekoliko skupina:

 

E-tečajevi i drugi resursi

E-tečajevi vodeće svjetske kompanije Skillsoft uključuju dva posebna kurikula za menadžere i vodstvo kompanija:

  • Management curriculum – uključuje 28 e-tečajeva.
  • Leadership curriculum – uključuje 33 e-tečajeva.
  • Puna kolekcija poslovnih (Business) s više od 500 e-tečajeva.

Tečajevi (E-learning courses) su "klasični" e-learning tečajevi, strukturirani i slijedni materijali za samostalno učenje. Svaki tečaj uključuje i pripadajući test za ocjenu usvojenog znanja. Dostupne tečajeve potražite u našem cjelovitom katalogu desno u rubrici Korisni linkovi / Katalog e-learning tečajeva.

Više o Skillsoftovim poslovnim e-learning tečajevima


Kolekcije unutar online biblioteke Books24x7

Radi se o kolekcijama BusinessPro (poslovne knjige, preko 13.000 naslova) i Exec summaries (zbirka sažetaka najvažnijih poslovnih knjiga). Executive kolekcije većinu naslova, osim u formatu za čitanje, sadrže i u audio formatu.
Books 24x7 je najveća svjetska poslovna online biblioteka s preko 60.000 naslova. Biblioteka se sastoji od desetak kolekcija, a funkcionira na način da korisnik dobije pretplatu na pojedine kolekcije u trajanju od godinu dana. U tom periodu korisnik može pristupati kolekciji svim naslovima unutar odabrane kolekcije i svim knjigama koje će se objaviti unutar te godine dana. Knjige su na engleskom jeziku, a u biblioteku se na tjednoj bazi dodaju novi naslovi poznatih svjetskih autora i izdavača, praktički u isto vrijeme kada se knjige pojavljuju u knjižarama. Više o biblioteci i kolekcijama možete pronaći u izborniku E-learning sadržaji, Biblioteka online knjiga - Skillsoft Books 24x7.

 

Video kolekcije

Osim kolekcija knjiga i sažetaka, Books24x7 sadrži dvije kolekcije Leadership Channel i 50 Lessons koje sadrže ukupno gotvo 5.000 različitih video snimki, od snimki cijelih predavanja pred publikom u trajanju 30-90 minuta, preko predavanja snimljenih ekskluzivno za kolekciju, do kraćih, tzv. Quick Talks snimki u trajanju 1-5 minuta o nekom problemu ili pitanju. Sudionici i predavači su poznati svjetski poslovni ljudi i menadžeri.

Više o Skillsoftovim kolekcijama video sadržaja

 

Skillsoft Leadership Development Program (SLDP)

Skillsoft Leadership Development Program je online program posebno dizajniran za nove i postojeće menadžere i lidere. Jezgru programa čine posebno snimljene scenario-based video lekcije koje potiču angažiranost polaznika i ostvarenje ciljeva programa. U sklopu programa dostupan je i čitav niz online događaja uživo, ali i niz drugih resursa.

Više informacija pronađite ovdje.

Za sve gore navedene proizvode moguće je osigurati probne pristupe, a više informacija potražite na telefonu broj +385 1 6558 440 ili putem e-pošte info@cognita.hr.