E-learning tečajevi zaštite i sigurnosti

E-learning tečajevi Zaštita na radu, Zaštita od požara i Siguran rad s računalom namijenjeni su svim zaposlenicima unutar organizacije koji moraju proći navedenu obuku radi vlastitog zdravlja i sigurnosti ili u okviru zakonske obaveze prema ovom obliku edukacije djelatnika.

Tečajevi su razvijeni na način da ih je jednostavno i brzo moguće prilagoditi potrebama i specifičnostima svake organizacije, a mogu se koristiti samostalno ili u kombinaciji s postojećim edukacijskim procesima.

S obzirom na to da se edukacija ove tematike najčešće organizira za sve zaposlenike, e-learning tečajevi znatno unaprijeđuju proces edukacije na način da zaposlenici ne moraju u strogo određeno vrijeme odlaziti sa svojih radnih mjesta već edukaciju prolaze kada i s mjesta s kojeg im to najviše odgovara.
 
Materijali pružaju mogućnost za ponavljanje gradiva, tako da ovo rješenje nosi mnoštvo prednosti kako za Vašu tvrtku tako i za Vaše djelatnike. 
Tečajevima se znatno pojednostavljuje praćenje čestih promjena zakona. Korištenjem e-learning tečajeva svaka promjena vidljiva je odjednom svim zaposlenicima i nema potrebe za organiziranjem dodatnih treninga.
 
Prilagodba gotovog e-learning sadržaja
Gotove e-learning tečajeve moguće je prilagoditi posebnostima svake organizacije, a moguće je razviti i dodatne module kako bi se obradila sva pravila i procedure koje su specifične u Vašem okruženju.
 
U slučaju potrebe za izdavanjem službenih uvjerenja o osposobljenosti za provedbu preventivnih mjera zaštite od požara, osposobljenosti za rad na siguran način i osposobljenosti iz područja zaštite na radu, Cognita surađuje s tvrtkama ovlaštenima za izdavanje navedenih uvjerenja. Testiranje teoretskog dijela vrši se online u sklopu e-learning tečajeva.