Biblioteka online - Skillsoft Books24x7

Books 24x7 je najveća svjetska online biblioteka s nekoliko desetaka tisuća naslova. Uz samo nekoliko klikova mišem, možete dohvatiti i pretražiti veliku kolekciju sadržaja vodećih svjetskih izdavača u poslovnom, tehnološkom i ostalim područjima. 

Books 24x7 odlikuje raznolikost opcija, jednostavnost korištenja, mogućnost pretraživanja na razini članaka, kao i mogućnost komunikacije i personalizacije.
 
Aktivacijom servisa Books 24x7 ostvarujete neograničeni jednogodišnji pristup svim sadržajima unutar odabrane kolekcije, kao i automatski pristup svim novim naslovima koji se objave u kolekciji tijekom godine, bez dodatnih troškova. 
 

Što servis može pružiti?

 
 • ciljanu i brzu pretragu
  Ako ste barem jednom koristiti tražilicu, onda vam je poznato koliko je frustrirajuće dobiti milijune različitih rezultata na samo jedan upit.
 • povjerenje u informaciju
  Ne morate brinuti od kud je podatak došao i da li je točan - biblioteka sadrži naslove svjetski poznatih autora i izdavača.
 • uštedu vremena i novca
  "Knjige koje koristim u prosjeku koštaju između 250 i 400 kuna. Online knjigama štedim novac i vrijeme. Osim toga, servis mi daje i pregled knjiga koje ne bih ni kupio nego samo proučio."
 • organizaciju vlastite baze sadržaja unutar servisa, dijeljenje sadržaja unutar grupe, integriranje servisa u treninge...
 • dostupnost u svakom trenutku i s bilo kojeg mjesta
  "Servis je posebno koristan ako ne možete doći do kvalitetne tehničke literature."

Rješenja

Korporativno rješenje   
 
 • u kreiranju "polica" knjiga, ovisno o skupini zaposlenih koji će police koristiti
 • kao dodatni resurs uz trening
 • kao biblioteku
 • za čitavu edukaciju kroz servis.
Individualno rješenje
 
 • za pretragu u pouzdanoj bazi podataka
 • za osobni razvoj i učenje
 • za čitanje

Kolekcije sadrže:

 • nekoliko desetaka tisuća profesionalnih knjiga svjetskih izdavača i autora
 • sažetke najznačajnijih poslovnih knjiga
 • video predavanja uživo i smimljene zapise eminentnih mislioca i poslovnih lidera
 • najbolje prakse vodećih kompanija svijeta.

Pregled kolekcija

 
Skillsoft Books ITPro

Dizajniran za IT profesionalce koji moraju držati korak s novim tehnologijama kao što su programski jezici, metodologije programiranja, network security, telekomunikacijski protokoli, strategije upravljanja u IT-u itd. Biblioteka sadrži više od 11.000 naslova i idealna je za developere, web specijaliste, mrežne i sistemske administratore, programere, administratore baza podataka, IT menadžere, tehničare, tehničku podršku i produkt menadžere. Unutar kolekcije pronaći ćete puni tekst, ali i tablice, slike, primjere kôda, sve što je uključeno i u tiskano izdanje.

Skillsoft Books BusinessPro

Više od 11.000 naslova od više od 250 izdavača, pokrivaju teme kao što su vođenje timova i organizacija, izrada poslovnih planova, vještine intervjuiranja i pregovaranja, prodajne vještine, vođenje projekata itd. Korisnici mogu biti iz svih disciplina koje se oslanjaju na menadžerske i poslovne vještine - prodaja, ljudski potencijali, marketing, voditelji projekata, menadžment i sl.

Skillsoft Books Productivity & Collaboration Tools

Oko 1.000 naslova koji pokrivaju osnove korištenja računala, različitih softverskih aplikacija, Office alata i drugo. Uključuje how-to upute, poznatu Dummies® kolekciju te knjige pedesetak izdavača koji su se specijalizirali za ovo područje.

Skillsoft Books EngineeringPro

Više od 4.000 naslova koji su relevantan izvor informacija o inženjerskim tehnologijama, temeljnim teorijskim saznanjima iz oblasti zračnog, kemijskog, civilnog, telekomunikacijskog, software inženjerstva itd. Kolekcija se izvrsno nadopunjuje sa Six Sigma metodologijama, inženjerskim menadžmentom, matematičkim znanostima, područjima koja se bave sigurnosno-zdravstvenom problematikom, telekomunikacijama. Uključuje LiveTables™, alat koji olakšava izvoz tablica.

Skillsoft Books FinancePro

Kolekcija s više od 1.000 naslova, koja bi trebala biti pri ruci svakom financijeru. Sadrži sve potrebne i ključne financijske i računovodstvene informacije, tekstove o standardima, upravljanjima rizicima, procedurama audita itd.

Leadership Channel Videos

Jedinstvena kolekcija video materijala koja u sklopu servisa pruža izvrsnu nadopunu formalnom i/ili neformalnom učenju, poduci i usavršavanju. Kolekcija je namijenjena menadžerima i liderima, a radi se o edukativnom online rješenju koje kombinira interaktivne online događaje "uživo" i snimljene video materijale u kojima sudjeluju svi poznati svjetski gurui iz leadership i menadžment područja. Uključuje preko 4.500 naslova. Video lekcije u trajanju od nekoliko minuta donose kratke, zanimljive i u formi naracije ispričane dojmljive osobne priče istaknutih poslovnjaka, stečena tijekom dugogodšnjega rada. Kratke video lekcije koje prenose snažne poruke namijenjene su prvenstveno poslovnoj publici.