CognitaCafe

COGNITA CAFE 2019

Vrijeme održavanja: utorak, 1.10.2019. s početkom u 9:00.
Registracija sudionika počinje u 8:30.
Mjesto održavanja: Hotel Garden Inn, Radnička cesta 21, Zagreb

Cognita i Skillsoft pozivaju Vas na

COGNITA CAFE: 5. KONFERENCIJU O E-UČENJU

Rezervirajte datum za Cognitinu 5. konferenciju o e-učenju! Još od 2012. Cognita Vam s partnerima donosi najnovija saznanja o e-učenju. Nakon tri velike jednodnevne konferencije o e-učenju Znanje u fokusu i prvog E-learning CAFE-a najavljujemo 5. konferenciju o e-učenju u utorak, 1. listopada 2019.

utorak, 1.10.2019.

5. KONFERENCIJA O E-UČENJU COGNITA CAFE

Cognita CAFE organiziramo u suradnji s partnerom Skillsoftom, najvećom svjetskom kompanijom specijaliziranom za e-učenje, koja slična događanja već godinama organizira širom svijeta.

Čekaju vas zanimljiva i relevantna predavanja stručnjaka iz Skillsofta, Cognite i Projectus grupe. Sudionici će dobiti priliku upoznati se i s tečajevima e-učenja, video predavanjima, online interaktivnim vježbama, online bibliotekom knjiga i ostalim online resursima za učenje. Kao i uvijek, za sve sudionike pripremili smo niz zanimljivih materijala i pogodnosti.

Predavanja će biti na hrvatskom jeziku s izuzetkom predavanja inozemnih partnera koja će biti na engleskom jeziku.

Teme konferencije

Na konferenciji ćete od stručnjaka iz Skillsofta, Cognite i Projectus grupe moći čuti i naučiti o:

  • primjerima online i kombiniranih (blended) edukacijskih programa,
  • načinima na koji Skillsoft i njegovi partneri pomažu kompanijama u iskorištavanju svih potencijala online edukacije,
  • novom kombiniranom (blended) programu First time manager,
  • online programima za profesionalne informatičare,
  • organizaciji projekata edukacije putem e-učenja,
  • novostima i trendovima u e-učenju,
  • rezultatima najnovijih neuroznanstvenih istraživanja koja provode Skillsoft i The Massachusetts Institute of Technology o korištenju i načinima primjene videa i drugih resursa u online edukaciji – cilj istraživanja je znanstvena potvrda metodologija instrukcijskog dizajna,
  • sudjelovati u radionicama uz suradnju naših partnera i korisnika.

Program konferencije

Program konferencije je u izradi.

Najava predavanja

Neuroznanost u elearningu: instrukcijski efikasan video

Renata Takac Pejnovic

Jeste li čuli da prosječan čovjek koristi samo 10% mozga? Ili za "stilove učenja" i druge mitove neuroznanosti?
O mitovima, ali i stvarnim otkrićima neuroznanosti na predavanju "Neuroznanost u elearningu: instrukcijski efikasan video" govorit će Renata Takač Pejnović, learning consultant Cognite. Vidimo se na konferenciji Cognita Cafe 1.10.2019.!

Online prijava ostvaruje se kotizacijom na ulaznice.hr

5. Konferencija o e-učenju Cognita CAFE

Prijašnje konferencije

Još od 2012. Cognita Vam s partnerima donosi najnovija saznanja o e-učenju. Nakon tri velike jednodnevne konferencije o e-učenju Znanje u fokusu na kojima smo bili suorganizatori, prvog E-learning CAFE-a organiziranog prije nekoliko godina i niza prezentacija o online učenju ove godine organiziramo 5. konferenciju o e-učenju.

2012.
Prva e-learning konferencija Znanje u fokusu
u korporativnom sektoru održana je 14. rujna 2012. u Koprivnici. Konferencija je okupila vodeće stručnjake iz Hrvatske, Velike Britanije, Francuske i Indije. Cilj konferencije bio je je približiti mogućnosti primjene e-learninga te istaknuti prednosti koje donosi tvrtkama. Uz organizatora Podravku, suorganizatora Cognitu, partneri su bili Tell me more iz Francuske, SkillSoft iz Velike Britanije i Fakultet elektrotehnike i računarstva iz Zagreba.
E-learning konferencija imala je humanitarni karakter i sav novac od uplaćenih kotizacija doniran je u humanitarne svrhe u zakladu "Zlata Bartl" koja podupire studiranje nadarenih studenata iz tehničko-tehnoloških smjerova.
2013.
Druga konferencija o e-učenju Znanje u fokusu
održana je 11. listopada 2013. godine u Koprivnici. Na e-learning konferenciji sudjelovali su najznačajniji domaći i inozemni predavači s mnoštvom zanimljivih tema. Sudionici su sudjelovali u panelima s vodećim e-learning stručnjacima te toploj, domaćinskoj atmosferi "kompanije sa srcem" uz prezentaciju i konzumaciju bogatog asortimana proizvoda našeg prehrambenog lidera Podravke.  Sudionici su upoznati s konceptom e-learninga, mogućnostima korištenja i implementacije te su na primjerima upoznali njegove specifičnosti, prednosti i nedostatke. Sudionici su imali prilike vidjeti najnovije alate i e-learning sadržaje te ih na radionicama i samostalno isprobati. Posebna vrijednost konferencije bile su studije na kojima su prezentatori iz različitih hrvatskih kompanija pokazali kako organiziraju e-learning projekte, kako su riješili probleme prilikom uvođenja e-learninga, kako motiviraju svoje zaposlenike za korištenje i koliku je vrijednost organizacija dobila uvođenjem e-learninga.
2014.
Prvi E-learning CAFE (Channel Advisory Forum Event),
forum o učincima (e)učenja na poslovanje, održan je 27.11.2014. u Zagrebu. U suradnji s partnerskom tvrtkom Skillsoft govorili smo općenito o e-learningu, novim proizvodima i uslugama koje, kroz partnerstvo s ovom najvećom e-learning kopanijom, možemo ponuditi našem tržištu, te izlagali o učincima edukacije općenito na poslovanje i postizanje boljih poslovnih rezultata. 
2015.
Treća konferencija o e-učenju Znanje u fokusu (E-učenje. Kolaboracija. Inovacije) 
održana je 12. lipnja 2015. u Podravki u Koprivnici. Na konferenciji se raspravljalo o e-učenju i inovacijama kroz niz izlaganja vrhunskih predavača, zanimljive panel rasprave i radionice. Konfrencija Znanje u fokusu bila je i humanitarnog karaktera, a uplatom kotizacije pomoglo se školovanju izvrsnih studenata u sklopu zaklade „prof. Zlata Bartl" kojoj je svrha promicanje i poticanje stvaralačkog i inovativnog znanstveno-istraživačkog rada među visokoobrazovanim mladim ljudima, osobito u tehničko-tehnološkoj oblasti, kojom se bavila prof. Zlata Bartl.
2016.
Cognita je bila partner Četvrte međunarodne korporativne konferencije o učenju i inovacijama za digitalno doba Znanje u fokusu održane 24. studenog 2016. u Zagrebu.

Osnovne informacije i kontakt

Vrijeme i mjesto održavanja:

Utorak, 1.10.2019. s početkom u 9:00. 
Registracija sudionika počinje u 8:30. 
Hilton Garden Inn, Radnička cesta 21, Zagreb

Kontakti i rezervacije:

tel. 01 6558 440
e-mail: info@cognita.hr

COGNITA CAFE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

© Copyright 2019 - Sva prava pridržana