Partneri


Cognita je otvorena za različite oblike suradnje s tvrtkama, organizacijama i pojedincima. Prije svega cijenimo interes za našu djelatnost, jer smo svjesni da se bavimo novim tehnologijama čije vrijeme tek dolazi. 

Trenutno vrh naše liste partnera čine najveće i najpoznatije svjetske e-learning kompanije poput Skillsofta, Rosetta Stonea, Composice i Harbingera. Surađujemo i sa čitavim nizom domaćih tvrtki s kojima zajednički organiziramo edukaciju, razvijamo nove materijale i nudimo zaokružena rješenja.
 
Želite li ući u partnerski odnos s nama, nemojte oklijevati jer pravi je trenutak da nam se pridružite! Vaš uspjeh bit će i naš! Za sve informacije kontaktirajte nas na partners@cognita.hr.
 
 
Naši partneri
 
A.D.A.M.(A subsidiary of Ebix Inc.)
A.D.A.M. je vodeći svjetski ponuđač inovativnog medicinskog online edukativnog sadržaja za obrazovne institucije, biomedicinsku i farmaceutsku industriju s više od 20 godina iskustva. Cognita je Ebixov ovlašteni distributer za RH.
 
 
Advanced Distributed Learning inicijativa
Cognita je službeni SCORMcorm Adopter, a samim tim ADLl Inicijativa prepoznaje tvrtku kao ADL partnera.
Advanced Distributed learning Initiative je vrlo utjecajna grupa koja promovira standarde kroz svoj koncept nazvan Sharable Content Object Reference Model (SCORM). SCORM Adopters su organizacije i tvrtke koje prihvaćaju i razvijaju produkte i usluge bazirane na SCORM 2004 ili 1.2 standardu.
 
 
ALEM Sistem
Zastupnik i distributer e-learning rješenja tvrtke Cognita za Bosnu i Hercegovinu. ALEM Sistem je ujedno i prodajno mjesto za Cognita e-learning tečajeve na portalu www.edukacija.net.
 
Banka magazin
BANKA je vodeći hrvatski financijsko-poslovni magazin koji promišljeno i analitički prati zbivanja u bankarstvu, ali i u svim drugim segmentima financijskog tržišta i ukupnog gospodarstva. 
 
 
Composica
Cognita je ovlašteni partner tvrtke Composica za distribuciju Composica Enterprise alata za izradu e-learning sadržaja. Composica Enterprise je web-based alat čije su glavne prednosti mogućnost projektne organizacije i komunikacija među članovima razvojnog tima, te vrlo veliki broj opcija i mogućnosti za jednostavan razvoj, bez potrebe za programiranjem.
 
 
HalPet
Halpet poslovne komunikacije i Cognita surađuju na izvođenju, promociji i tržišnom plasmanu edukacijskih programa koji uključuju e-learning sadržaje za učenje stranih jezika i klasične oblike podučavanja u učionici.
 
 
Harbinger Knowledge Products
Kompanija specijazirana za razvoj interaktivnih e-learning elemenata i alata za kreiranje interakcija i e-learning sadržaja. Cognita je Hharbinger partner i distributer Rraptivity alata za Hrvatsku.
 
 
Institut za kvalitetu i razvoj ljudskih potencijala
Cognita i Institut surađuju na razvoju, izvođenju, promociji i tržišnom plasmanu edukacijskih programa koji uključuju e-learning sadržaje i klasične oblike podučavanja u učionici.
 
 
itSMF Hrvatska
Cognita je pokrovitelj hrvatskog ogranka udruge itSMF, udruženja profesionalaca koji se bave upravljanjem Informatičkim uslugama (IT Service Management Forum). U sklopu pokroviteljstva, svim članovima itSMF Hrvatska nudi besplatne sadržaje i popuste na svoje e-learning programe.
 
 
Microsoft
Cognita sudjeluje u Microsoftovom programu PIL (Partners in Learning), u sklopu kojeg je objavljen portal za nastavnike i učenike osnovnih i srednjih škola s našim e-learning rješenjima. Također, Cognita dokazuje svoju kompetenciju u Microsoft svijetu kao ISV (Software Solution Ccompetency) - nezavisni proizvođač softvera za Microsoft platformu.
 
 
Skillsoft
Cognita je službeni partner Skillsofta, najveće svjetske e-learning kompanije za informatičke i poslovne sadržaje, i kao jedna od 30 europskih tvrtki partnera ima mogućnost distribucije širokog spektra Skillsoftovih proizvoda i usluga na području Republike Hrvatske.
 
 
Rosetta Stone
Cognita je ovlašteni distributer Rosetta Stone Advantage online rješenja za učenje stranih jezika za korporativno tržište i obrazovne ustanove na području RH.
 
 
Udruga za projekt menadžment
Cognita i Udruga za projektni menadžment, PMI ogranak Hrvatska partnerski surađuju na osposobljavanju i edukaciji polaznika koji trebaju steći ili obnoviti PMI certifikaciju. U sklopu suradnje Cognita svim članovima Udruge osigurava popust od 10% na treninge.
 

Vocational Certificate Competence
Cognita je ovlašteni edukacijski i certifikacijski centar za VCC, unificirani sustav koji obuhvaća niz programa za osposobljavanje i usavršavanje koji donose certifikat prepoznat u EU.
http://vccsystem.eu/en/