Partneri


Cognita je otvorena za različite oblike suradnje s tvrtkama, organizacijama i pojedincima. Prije svega cijenimo interes za našu djelatnost, jer smo svjesni da se bavimo novim tehnologijama čije vrijeme tek dolazi. 

Trenutno vrh naše liste partnera čine najveće i najpoznatije svjetske e-learning kompanije poput Skillsofta, Rosetta Stonea, Composice i Harbingera. Surađujemo i sa čitavim nizom domaćih tvrtki s kojima zajednički organiziramo edukaciju, razvijamo nove materijale i nudimo zaokružena rješenja.
 
Želite li ući u partnerski odnos s nama, nemojte oklijevati jer pravi je trenutak da nam se pridružite! Vaš uspjeh bit će i naš! Za sve informacije kontaktirajte nas na partners@cognita.hr.
 
 
Naši partneri
 
Advanced Distributed Learning inicijativa
Cognita je službeni SCORMcorm Adopter, a samim tim ADLl Inicijativa prepoznaje tvrtku kao ADL partnera.
Advanced Distributed learning Initiative je vrlo utjecajna grupa koja promovira standarde kroz svoj koncept nazvan Sharable Content Object Reference Model (SCORM). SCORM Adopters su organizacije i tvrtke koje prihvaćaju i razvijaju produkte i usluge bazirane na SCORM 2004 ili 1.2 standardu.
 
Composica
Cognita je ovlašteni partner tvrtke Composica za distribuciju Composica Enterprise alata za izradu e-learning sadržaja. Composica Enterprise je web-based alat čije su glavne prednosti mogućnost projektne organizacije i komunikacija među članovima razvojnog tima, te vrlo veliki broj opcija i mogućnosti za jednostavan razvoj, bez potrebe za programiranjem.
 
 
iSpring
iSpring je globalni lider u izradi nagrađivanih alata za izradu i isporuku sadržaja e-učenje. Cognita je iSpring partner za Hrvatsku i distrubuter online rješenja poput iSpring Suite Max, iSpring Learn LMS, iSpring Quiz Maker i drugih.
 
 
Rosetta Stone
Cognita je ovlašteni distributer Rosetta Stone Advantage online rješenja za učenje stranih jezika za korporativno tržište i obrazovne ustanove na području RH.
 
 
Skillsoft
Cognita je službeni partner Skillsofta, najveće svjetske e-learning kompanije za informatičke i poslovne sadržaje, i kao jedna od 30 europskih tvrtki partnera ima mogućnost distribucije širokog spektra Skillsoftovih proizvoda i usluga na području Republike Hrvatske.
 
 
Udruga za projekt menadžment
Cognita i Udruga za projektni menadžment, PMI ogranak Hrvatska partnerski surađuju na osposobljavanju i edukaciji polaznika koji trebaju steći ili obnoviti PMI certifikaciju. U sklopu suradnje Cognita svim članovima Udruge osigurava popust od 10% na treninge.
 

Vocational Certificate Competence
Cognita je ovlašteni edukacijski i certifikacijski centar za VCC, unificirani sustav koji obuhvaća niz programa za osposobljavanje i usavršavanje koji donose certifikat prepoznat u EU.
http://vccsystem.eu/en/