Za seminar Liama Dillona ostalo je još svega nekoliko slobodnih mjesta!

Seminar Liama Dillona, svjetski poznatog projektog menadžera iz Irske, izazvao je velik interes te je ostalo svega još nekoliko slobodnih mjesta. Liam će na seminaru, koji će se održati 8. i 9. svibnja u Zagrebu, usmjeriti na vještine vođenja, komunikacije te utjecaja na druge članove tima kod vođenja velikih projekata. Te vještine su, prema svim istraživanjima ključne za uspješnost lidera, koji za sebe imaju brojne, slične uspješne projekte. Upravo je komunikacija jedan na najvećih izazova s kojima se timovi susreću, a kroz ovaj seminar polaznici će doznati kako se na pravi način nositi s njima.

Seminar je namijenjen iskusnim voditeljima projekata, ali i svima onima koji žele naučiti kako učinkovito upravljati projektima u konkurentnom i brzom poslovnom okruženju. Tijekom seminara dobit ćete konkretne alate koji će vam koristiti u vašoj budućoj karijeri i pomoći vam da s lakoćom vodite i najkompleksnije projekte i timove.

Fokus će biti na detektiranju i razvijanju vještina koje trebaju predstavljati temelj svakog uspješnog voditelja projekata. Tu se zapravo radi o usavršavanju tzv. soft skills vještina potrebnih kod vođenja projekta te na primjeni sveobuhvatnog pristupa, što znači da se u centar ne stavlja cilj projekta i ono što se treba napraviti, već upravo ljudi koji nas okružuju te njihov osobni razvoj, što je jedna od temeljnih pretpostavki kvalitetnog projektnog menadžmenta.

Liam Dillon je poznati projektni menadžer iz Irske s bogatim međunarodnim iskustvom te nositelj certifikata Project Management Professional (PMP)®, Program Management Professional (PgMP)® i PMI Agile Certified Practitioner (PMI-ACP)®. Bio je predsjednik irskog PMI ogranka, a trenutno je član međunarodnog PMI odbora za imenovanje volontera (BVAC). Seminar „The New Hidden Skills of the Project and Program Manager“ održat će se na engleskom jeziku, od 8. do 9. svibnja 2014. g, u hotelu Arcotel Allegra, u Zagrebu. Cijena seminara je 5.000,00 kn. Članovi PMI-ja (Udruga za projektni menadžement) imaju popust od 30%. Sudjelovanje na seminaru možete prijaviti putem prijava.pmmentor.hr.

Svim ostalim sudionicima seminara Cognita osigurava i čitav niz drugih pogodnosti o kojima možete više pročitati na ovoj stranici: http://www.cognita.hr/pmmentor.