Webinar Prednosti i zamke online testiranja


Moderni web alati nude mogućnosti online testiranja znanja, anketiranja i prikupljanja povratnih informacija od korisnika. Ti alati svojim bogatim mogućnostima omogućavaju automatsku provjeru odgovora za određene vrste pitanja - onih pitanja za koje su točni odgovori naznačeni izborom. Pitanje koje se javlja u navedenom slučaju je želite li kao točan odgovor naznačiti jedinstvenu kombinaciju odgovora ili penalizirati krive / nepotpune odgovore? 

Alati za testiranje nude mogućnosti grupiranja pitanja prema područjima, a onda i automatsko generiranje testova sastavljenih od određenog broja pitanja iz svakog područja. Kako postići da su tako generirani testovi uravnoteženi među polaznicima?

Postoji mogućnost izrade i sve popularnijih "360 feedback" i sličnih anketa kroz koje se iščitava kako osoba vidi sebe u nekoj organizaciji ili kako je vide drugi. Takva anketiranja se najčešće rade na velikom uzorku korisnika a ponekad su i anonimna. Kako sve korisnike na jednostavan načine pravovremeno obavijestiti kako i gdje će pristupiti anketi ili testu? Kako pratiti da li je svatko odgovorio na anketu ili riješio test? Što s prikupljenim podacima? Kako uspješno i efikasno analizirati prikupljene podatke i riješene testove znanja? Kako pronaći "rupe u znanju" za veći broj korisnika, npr. utvrditi da cijeli odjel / razred pokazuje manjkavo znanje iz određenog područja?


Sve su ovo neke od tema o kojima će biti riječi na webinaru, uz korištenje stvarnih primjera i alata. Svi polaznici webinara dobit će i mogućnost besplatnog probnog organiziranja testiranja u njihovoj radnoj okolini.

Termin webinara
4. lipnja 2013. / 10:00 do 11:00

Prijave na webinare možete napraviti telefonski na 01 6558 440 (radnim danom od 9h do 17h) ili putem prijavnice. Kako je broj mjesta ograničen, molimo vas da prijavu za sudjelovanje na webinarima napravite na vrijeme.

Pregled ostalih tema koje ćemo obrađivati u webinarima

  • Online/blended edukacija: Strani jezici / 11.6.2013.
  • Online/blended edukacija: Projektni menadžment / 18.6.2013.
  • Leadership Advantage i Leadership Development Channel / 2.7.2013.
  • Top 5 e-learning trends in 2013. / 9.7.2013.

Prijavu na webinar koji želite pratiti možete napraviti putem prijavnice.