Webinar Online/blended edukacija: Uredski tečajevi

Što znači napraviti edukaciju u organizaciji? Koje su obaveze naručitelja i koje aktivnosti mora odraditi prije pokretanja edukacije? Što možemo očekivati tijekom i nakon projekta?

Kao i projekti općenito, projekti edukacije također zahtijevaju ozbiljan pristup kako bi se minimizirao ili čak u potpunosti onemogućio neuspjeh i nezadovoljstvo krajnjih korisnika i naručitelja. 

Obzirom da većina korisnika ima problem nedostatka vremena, a istovremeno sve konkretnije zahtjeve u smislu poznavanja određenih područja i vještina, priprema i provedba online edukacije postaje sve izazovnija.

U webinaru Online/blended edukacija: Uredski tečajevi opisat ćemo projekte edukacije Office tečajeva koje provodimo putem vlastitih portala, za ciljanu skupinu krajnjih korisnika i s prilagođenim sadržajem.

Prezentirat ćemo najčešću ulogu mentora, osobe koja prati krajnje korisnike i na usluzi im je tijekom dogovorenog perioda. Mentor može sudjelovati na razne načine, ovisno o željama, potrebama i navikama korisnika, a neki programi organizirani su i s dodatnim online predavanjima uživo. U tom slučaju govorimo o tzv. Blended modelu u kojem ekspert direktno vodi korisnike kroz program, poput nastave u učionici, ali s nekim vrlo dobro prihvaćenim prednostima koje učioničkim edukacijama nedostaju.

Tijekom prezentacije prikazat ćemo i nekoliko primjera sadržaja te se kratko osvrnuti i na preostale programe iz ponude Cognite.

Termin webinara

  • 23. travnja 2013. / 10:00 - 11:00

Voditelj

  • Mario Fabijanić, koordinator i stručni suradnik u projektima provođenja edukacije

Prijavu na webinar možete napraviti telefonski na 01 6558 440 (radnim danom od 9h do 17h) ili putem prijavnice. Kako je broj mjesta ograničen, molimo vas da prijavu za sudjelovanje na ovom webinaru napravite na vrijeme.
 

Pregled ostalih tema koje ćemo obrađivati u webinarima

  • Books24x7, najveća svjetska online biblioteka knjiga / 7.5.2013.
  • Prezentacija medicinskih online sadržaja / 14.5.2013.
  • Online programi za stjecanje informatičkih i poslovnih certifikata / 21.5.2013.
  • Prednosti i zamke online testiranja / 4.6.2013.
  • Online/blended edukacija: Strani jezici / 11.6.2013.
  • Online/blended edukacija: Projektni menadžment / 18.6.2013.
  • Leadership Advantage i Leadership Development Channel / 2.7.2013.

Prijavu na webinar koji želite pratiti možete napraviti putem prijavnice.