Webinar Online programi za stjecanje informatičkih i poslovnih certifikata


Certifikacija, osim što potvrđuje profesionalni razvoj i iskustvo rada u nekoj oblasti, donosi i konkurentsku prednost - i pojedincu koji prolazi certifikaciju i organizaciji koja pojedincu omogućava profesionalno usavršavanje. Cognita nudi različite oblike pripreme za stjecanje preko 100 profesionalnih certifikata za čitav niz tema iz područja razvoja i testiranja softvera, mrežnih tehnologija, sistemske administracije, operativnih sustava, baza podataka, sigurnosti, te poslovne certifikacije iz područja projektnog menadžmenta, upravljanja ljudskim potencijalima, kao i certifikacije na području znanja stranih jezika.

Između ostalih uključeni su Microsoft, Oracle, IBM, Cisco, LPI, CompTIA i (ISC)2 certifikati, Project Management Professional, Prince2, Six Sigma, Professional in Human Resource, ITIL, Certified Business Analysis Professional itd.

Naši certifikacijski programi obuhvaćaju:

  • Vrhunske interaktivne i multimedijalne e-learning sadržaje rađene prema najboljim praksama instrukcijskog dizajna.
  • Najveću online zbirku knjiga i stručnih radova na jednom mjestu, s velikom količinom knjiga namijenjenih pripremi polaganja certifikacijskih ispita - Books 24x7.
  • KnowledgeCenter portale koji, osim tečajeva i knjiga polazniku osiguravaju pristup raznolikim informacijama uključujući članke, tečajeve i online knjige koje su odabrali stručnjaci kako bi učenje obogatili i olakšali, bez obzira na razinu predznanja ili vještine polaznika.
  • Podršku online mentora te online i učionička predavanja za pojedine teme.

Na webinaru Online programi za stjecanje informatičkih i poslovnih certifikata kojeg ćemo održati 21. svibnja 2013. od 10:00 do 11:00, predstavit ćemo vam bogatu ponudu certifikacije i upoznati vas s mogućnostima i prednostima drugačijeg načina pristupa certifikaciji. Prijave na webinare možete napraviti telefonski na 01 6558 440 (radnim danom od 9h do 17h) ili putem prijavnice. Kako je broj mjesta ograničen, molimo vas da prijavu za sudjelovanje na webinarima napravite na vrijeme.

Pregled ostalih tema koje ćemo obrađivati u webinarima

  • Prezentacija medicinskih online sadržaja / 23.5.2013.
  • Prednosti i zamke online testiranja / 4.6.2013.
  • Online/blended edukacija: Strani jezici / 11.6.2013.
  • Online/blended edukacija: Projektni menadžment / 18.6.2013.
  • Leadership Advantage i Leadership Development Channel / 2.7.2013.

Prijavu na webinar koji želite pratiti možete napraviti putem prijavnice.