Upoznajte novog partnera Cognite: tvrtku iSpring

Mnogi već znaju jer smo pisali o tome, ali odlučili smo se ponovno pohvaliti. Tvrtka Cognita postala je partner tvrtke iSpring, globalnog lidera u izradi nagrađivanog softvera za e-učenje. Kako bismo naše suradnike upoznali s alatima za e-učenje u ponudi tvrtke iSpring, organizirat ćemo online prezentaciju za sve naše klijente i partnere, ali i za sve zainteresirane stručnjake i amatere-entuzijaste koji se bave e-učenjem ili su potpuni početnici. Alati za e-učenje tvrtke iSpring su integrirani u PowerPoint i vrlo lako će ih naučiti koristiti i svi oni koji nemaju nikakvo predzanje u e-učenju. Želite li saznati kako kreirati vlastiti e-tečaj, pridružite nam se na online prezentaciji u srijedu, 20.10.2021. u 11 sati.

Kako se Cognita već 20 godina bavi izradom e-učenja, veliko nam je zadovoljstvo surađivati s partnerima i stručnjacima iz tog područja. U našem novom partneru smo prepoznali tvrtku koja surađuje s mnogobrojnim kompanijama diljem svijeta razvijajući kvalitetna rješenja u izradi e-učenja. Alati za e-učenje tvrtke iSpring su pristupačni svima, čak i korisnicima bez ikakvog predznanja i iskustva u e-učenju.

Tvrtka iSpring razvila je nekoliko korisnih alata koji će vam pomoći da:

  • obogatite sadržaj i izgled svojih poslovnih prezentacija
  • sami  kreirate svoj vlastiti online tečaj koristeći alate koji su vrlo jednostavni za korištenje i intuitivni za korisnika.

Više o svim alatima možete pročitati u kratkoj brošuri, no izdvojit ćemo i kratko opisati neke od najtraženijih proizvoda:

  • iSpring Suite i iSpring Suite Max su autorski alati za izradu online tečajeva i raznih materijala za učenje. Alati su dodatak u programu PowerPoint koji pomaže u izradi kvalitetnih interaktivnih tečajeva, a sve u poznatom PowerPoint okruženju. Prednost ovog integralnog proizvoda je ta što obuhvaća više raznovrsnih alata: biblioteka, online mjesto za pohranu, alat za izradu interaktivnih kvizova, alat za snimanje i uređivanje videa i videoprikaza zaslona, pretvaranje prezentacije u You Tube video ili MP4 format i mnoge druge.
  • iSpring Presenter je također autorski alat za izradu online tečajeva. Obuhvaća manje alata i mogućnosti od iSpring Suitea, ali radi se o vrlo korisnom dodatku Power Pointu koji ne zahtijeva predznanje u izradi e-učenja i sadrži sve što vam je potrebno za samostalno kreiranje online tečaja te alate za izradu kvizova s 14 tipova pitanja i izradu video lekcija.
  • iSpring QuizMakerje profesionalni alat za izradu interaktivnih provjera znanja. Sadrži 14 tipova pitanja: hotspot, sekvence, povezivanje, esej, banka riječi, Likertova ljestvica, drag-and-drop i druga.

Poveznice koje bi Vas mogle zanimati:

Kako bismo najbolje predstavili alate za e-učenje naših novih partnera, odlučili smo svojim suradnicima predstaviti tvrtku iSpring i neke njihove proizvode. Stoga Vas pozivamo na online prezentaciju iSpring proizvoda u srijedu, 20. listopada, u 11 sati. Na prezentaciji ćemo za Vas pripremiti:

  • kratko predstavljanje tvrtke iSpring i njihove ponude alata za e-učenje
  • nekoliko kratkih primjera i uputa uživo kako koristiti i najbolje iskoristiti neke od alata.

Predviđena prezentacija neće biti duga i namijenjena je svim stručnjacima koji se žele upoznati s kvalitetnim alatima za e-učenje koji su sastavni dio PowerPointa, a primjena im je široka: od izrade sadržajnijih prezentacija do izrade samostalnih autorskih e-tečajeva, i to za potpune početnike.

Prezentaciji uživo moći ćete pristupiti na ovoj poveznici. Sve sudionike očekuje posebna promotivna ponuda.

Vidimo se!