Suradnja Cognite i Proteron Consultinga

Tvrtka Cognita i Proteron Consulting započeli su bližu suradnju na razvoju, izvođenju i promociji edukacijskih materijala iz područja upravljanja projektima.

Proteron Consulting je konzultantska kompanija koja pruža usluge i rješenja za upravljanje projektima i inovacijama u organizaciji te usluge poslovnog savjetovanja u području poslovnih procesa i modela prodaje ICT rješenja.

U sklopu suradnje osmišljen je poseban 4-dnevni bootcamp-trening za pripremu PMP ispita koji koristi najbolje svjetske prakse u edukaciji, gdje se kroz interaktivni pristup, mentalni model i tehnike za brže usvajanje gradiva omogućuje polaznicima da u kratkom vremenu razumiju i usvoje potrebno gradivo za ispit.


Intenzivni 4-dnevni bootcamp trening za pripremu PMP ispita
Zagreb, 14.-17.10.2013.

Mjesto: Zagreb, hotel Aristos
Vrijeme: 14.-17. listopada 2013., 9-18h

Pozivamo vas na interaktivni 4-dnevni trening u učionici za pripremu za polaganje PMP ispita koji će se održati od 14.-17.10.2013. u hotelu Aristos u Zagrebu. Ovaj posebno osmišljeni trening ima za cilj da u kratkom vremenu kroz intenzivni rad omogući polaznicima što kvalitetnije svladavanje opsežnog sadržaja potrebnog za polaganje PMP ispita, prateći najbolje svjetske prakse u pripremama za polaganje ispita bazirane na PMBOK-u (Project Management Body of Knowledge).

Predavač je Dario Novaković, PMP osnivač tvrtke Proteron Consulting, koji ima više od 15 godina iskustva u upravljanju projektima i IT konzaltingu u međunarodnoj okolini.

Prijave i više detalja potražite na http://www.proteron.hr/pmp