SkillSoft i CompTIA partnerstvo


SkillSoft i CompTIA sklopili su partnerstvo u području osposobljavanja studenata i IT profesionalaca za najpopularnije CompTIA certifikate. Ovime Skillsoft postaje Gold Partner, a njihovi e-learning tečajevi autorizirani za CompTIA certifikaciju. Studenti se od sada mogu pripremati putem Skillsoftovih e-learning nastavnih sadržaja koji uključuju online tečajeve, mentorstvo i pripremne certifikacijske ispite (TestPreps).

Computing Technology Industry Association (CompTIA), neprofitno je trgovačko društvo i vodeći pružatelj IT certifikata za administriranje računala, umrežavanje, sigurnosne poslužitelje i sl. Više detalja o CompTIA stručnim ispitama i certifikaciji možete naći na stranici http://certification.comptia.org/home.aspx.

SkillSoft je pionir u tehnologiji e-učenja s dugom poviješću inovacija i isporuke rješenja za kupce širom svijeta. Cognita kao Skillsoftov partner za Hrvatsku korisnicima nudi CompTIA A+, CompTIA Server+, CompTIA Network+ 2012 i CompTIA Security+ 2011 pripremne e-learning programe. Više o sadržaju pojedinih serija e-learning tečajeva možete pronaći u najnovijem katalogu e-learning tečajeva, na radnom listu IT Courseware:

Učitaj katalog e-learning tečajeva (.zip)

Tečajevi su na engleskom jeziku, isporučuju se putem Interneta, multimedijalni su i interaktivni. Kupovinom odabranog paketa programa korisnik dobije korisnički ključ pomoću kojeg pristupa tečajevima i samostalno na njima radi. Licenca za pristup sadržajima traje godinu dana tijekom kojih korisnik neograničeno radi na sadržajima, u vrijeme koje sam odabere i onoliko dugo koliko sam odluči.

Za više informacija o IT e-learning tečajevima učitajte stranicu ili nas nazovite na tel. 01 6558 440.