Rosetta Stone, Učenje jezika, tečaj jezika

Ponovo smo vam osigurali licence za Rosetta Stone e-tečaj po vrlo povoljnim cijenama!

Za samo 750 kn upišite jedan od 24 dostupna jezika: europski i latinoamerički španjolski, američki i britanski engleski, francuski, talijanski, arapski, kineski, grčki, irski, nizozemski, poljski, ruski, švedski, turski, hebrejski, indijski (hindi), perzijski (farsi), japanski, korejski, portugalski (brazilski), vijetnamski i filipinski (tagalog).

Pristup tečaju imat ćete tijekom godine dana, a tijekom tog perioda imate neograničeni pristup svim dostupnim stupnjevima jezika. To znači da lekcijama možete pristupati koliko god želite i kad god želite. Osim toga, u bilo kojem trenutku možete aktivirati pristup i drugim jezicima iz ponude, bez dodatne naknade!

Znači - učite što, kada i koliko želite, po programu prilagođenom samo Vama!

Navedeni jezici dio su Rosetta Stone® serije online tečajeva, e-learning rješenja za učenje stranih jezika, od početnih do srednjih stupnjeva (prema Common European Framework of Reference for Languages (CEFR)).

Vrlo je bitno naglasiti da se učenje bazira na multimedijalnim interaktivnim materijalima za samostalno učenje, a ne na predavanjima. Materijali mijenjaju i umanjuju potrebu za predavačima (to ne znači da ih mogu zamijeniti u svim situacijama, ali u nekima sigurno, što pokazuje naše i svjetsko iskustvo). U nekim situacijama je to velika prednost – npr., tečaj prepoznaje izgovor, pa se neka riječ, fraza, dijalog i sl. može vježbati neograničeno, dok je rad s profesorima za takve slučajeve puno skuplji i nepraktičniji.

Na početku pristupa preporučujemo polaganje tzv. placement testa na osnovi kojeg se polazniku kreira program s lekcijama odgovarajućeg stupnja. Alternativno, polaznik sam može odrediti što želi učiti i na kojoj razini. Tijekom pristupa, jezik, program i stupanj je moguće samostalno promijeniti, što znači da je cjelokupno gradivo dostupno cijelo vrijeme. Iskustva pokazuju da se uz dva sata učenja tjedno, ovom metodom može napredovati i do nekoliko stupnjeva godišnje.

Rosetta Stone e-tečajevi su najnapredniji online materijali za učenje ove vrste u svijetu i online tečajevi koji su dostupni besplatno ili uz znatno nižu cijenu se ne mogu mjeriti s njima.

Kao posebnost, ističemo sustav prepoznavanja izgovora i pripadajućih vježbi (dijalog, vježbe izgovora pojedinih riječi ili fraza itd.).

Za razliku od većine online tečajeva koje možete pronaći na tržištu, Rosetta Stone tečajevi uključuju:

  • stotine sati materijala - dovoljno za dugotrajno, višegodišnje učenje
  • fleksibilnost online učenja – učite kada i gdje želite, koliko imate vremena i vlastitim tempom, ovisno o iskustvu i potrebama
  • više stupnjeva jezika – ukoliko zaključite da odabrani stupanj nije primjeren vašem predznanju, u bilo kojem trenutku ga možete promijeniti;
  • mogućnost prilagodbe programa svakom pojedinom polazniku;
  • vježbe izgovora – lekcija prepoznaje što ste izgovorili i koliko dobro i na osnovi toga usmjerava daljnje učenje;
  • multimedijalne i interaktivne sadržaje – angažirajuće vježbe potiču usvajanje novog jezika;
  • uključene edukativne igre - čine učenje zanimljivim, a donose pozitivne rezultate;
  • testove usklađene sa svjetski priznatim standardima;
  • uvjerenje o postignutom stupnju – ovisno o postignutim rezultatima;
  • mogućnost kombiniranja s online i učioničkim predavanjima.

Cijelu ponudu možete pronaći na stranicama portala edukacija.net, a na njima možete napraviti i prijavu:

https://www.edukacija.net/strani-jezici-katalog/rosetta-stoner-e-tecaj

Broj licenci po akcijskoj cijeni od 750 kn je ograničen, stoga požurite s prijavom!