Rosetta Stone® kupio TELL ME MORE®

Početkom 2014. godine TELL ME MORE® rješenje je kupila renomirana svjetska tvrtka Rosetta Stone®. Radi se globalnom lideru na području online učenja jezika sa sjedištem u Washingtonu, koji u svojoj ponudi ima online tečajeve za učenje 30 svjetskih jezika. Njihova rješenja za učenje jezika prilagođena su ne samo milijunima korisnika diljem svijeta nego i tvrtkama, organizacijama i akademskim ustanovama.

Ovom transakcijom TELL ME MORE® mijenja ime u Rosetta Stone Advantage, a od ostalih promjena tu je i nova Internetska stranica i niz dodatnih usluga uključujući:

  • ponudu od 30 različitih jezika (uz standardne svjetske jezike tu su i arapski, kineski, grčki, hebrejski, poljski, japanski, portugalski, ruski, švedski, turski itd.)
  • rješenja potpuno prilagođena početnicima i naprednim korisnicima tečajeva
  • inovativna rješenja za učenje putem mobilnih aplikacija i sl.

Kao dosadašnji TELL ME MORE® partner za Hrvatsku, Cognita postaje partner Rosetta Stone® i dobiva mogućnost proširenja svoje ponude rješenja za online učenje jezika.

Važno je naglasiti da za naše trenutne korisnike TELL ME MORE® tečajeva, usluga i način korištenja ostaju nepromijenjeni. Korisnici i dalje koriste istu web stranicu i korisničke podatke za korištenje tečajeva. Uvjeti korištenja i ponuda za sada ostaju nepromijenjeni, a u skorijoj budućnosti Cognita će na tržištu ponuditi i ostale Rosetta Stone proizvode i usluge, te proširiti ponudu jezika na neke od tridesetak jezika koliko ih ova kompanija nudi. O svim novostima pravovremeno ćemo vas obavijestiti.