Radionice u Cogniti tijekom studenoga

Tijekom studenoga održavamo dvije važne radionice, ujedno i posljednje u ovoj kalendarskoj godini: program Stručnjak za EU fondove počinje u utorak, 10.11.2015., a posljednja ovogogodišnja Pripremna radionica za PMI i CAPM certifikaciju - u ponedjeljak, 23.11.2015.

Stručnjak za EU fondove je osmotjedni certifikacijski program koji uključuje predavanja i radionice, uz zastupljenost rada na konkretnim praktičnim primjerima od preko 70%. Od kada je Cognita postala zastupnik poljske tvrtke Syntea za Hrvatsku, u mogućnosti smo nuditi ovaj program svima koji trebaju steći znanja i vještine u tumačenju, pripremanju i apliciranju za projekte sufinancirane od EU. Program smo prilagodili prilikama u Hrvatskoj i trenutno aktualnim fondovima, a kao predavače angažirali smo stručne predavače.
S obzirom na to da primamo dosta upita o mogućnostima održavanja programa i u drugim gradovima (osim Zagreba), od studenoga ove godine, uz klasični uvodimo i novi način izvođenja nastave – mogućnost prenošenja i pohađanja nastave putem Interneta, koja kandidatima omogućava praćenje i sudjelovanje na nastavi putem računala, od doma ili s radnog mjesta. Na taj je način sudjelovanje na radionicama omogućeno i onim kandidatima koji, zbog udaljenosti, ne mogu dolaziti u Zagreb dva puta tjedno. Početak radionice je planiran za utorak, 10.11.2015. od 18:00, no, ovisno o dogovoru unutar grupe, mogući su i drugačiji termini i trajanje pojedinih predavanja. Okvirno, treba očekivati da će jedno predavanje biti u radnom tjednu, a drugo predavanje će biti subotom. Više o programu potražite ovdje.

Posljednja ovogodišnja Pripremna radionica za stjecanje PMP i CAPM certifikata počinje u ponedjeljak, 23.11.2015. predavanjem u Cogniti. Pozvani su svi koji se pripremaju za Project Management Professional ili Certified Associate in Project Management certifikacijski ispit. U radionici je 8 sati stručnih predavanja (4x2 sata predavanja, ponedjeljkom) i interaktvni e-learning program od 28 online tečajeva ukupnog trajanja od 49 sati (osim online tečajeva, polaznik dobiva i pristup oglednom pripremnom certifikacijskom testu i jednogodišnju podršku mentora). Više o radionici potražite ovdje.

Osim ovih najava, Cognita je za vas pripremila i predblagdansku akciju informatičkih online materijala i video kolekcija, a izradili smo i novi interaktvni online tečaj - Zastupnik u osiguranju, pripremni tečaj za stjecanje licence ovlaštenog zastupnika u osiguranju na ispitu koji provodi HANFA. Više o ovim najavama očekujte uskoro.