Promotivna ponuda u prosincu: izradite e-tečaj za samo 42€

Naš partner iSpring pripremio je promotivnu ponudu u prosincu za svoj najprodavaniji alat za e-učenje. U periodu od 20. do 31. prosinca možete kupiti tromjesečnu licencu za iSpring Suite Max za samo 42€!

Naši partneri su prepoznali i godinu koja dolazi kao godinu punu izazova u poslovanju. Kako bi podržali i olakšali prelazak na online edukaciju zainteresiranim tvrtkama i obrazovnim ustanovama,  osmislili su ovu promotivnu ponudu. 

Alat za izradu e-učenja, iSpring Suite Max, čija je cijena u redovnoj ponudi za jednu godinu korištenja 870€,  sada možete kupiti za samo 42€ + PDV. Licenca ove promotivne ponude kupuje se na period od tri mjeseca. S obzirom da ovi alati za samostalnu izradu e-učenja  ne zahtijevaju nikakvo predzanje i vrlo su jednostavni za samostalno korištenje, u tri mjeseca zasigurno ćete svladati sve mogućnosti koje pruža i poželjeti nastaviti rad u ovom alatu. 

iSpring Suite Max se nalazi u poznatom PowerPoint okruženju i predstavlja veliku uštedu vremena ako ste stručnjak koji treba samostalno kreirati bilo koju vrstu e-učenja. Ovo su neke od prednosti alata iSpring Suite Max: 

  • jednostavna i brza izrada kvalitetnih interaktivnih online tečajeva
  • vrlo jednostavno pretvara postojeće prezentacije u online lekciju
  • samostalna izrada online testove znanja s 14 različitih tipova pitanja
  • i još mnogo toga...

Pogledajte što sve nudi iSpring Suite Max u ovom kratkom video prilogu: 

Za kupovinu tromjesečne licence za iSpring Suite Max po promotivnoj cijeni od samo 42€ obratite nam se na: info@cognita.hr. Ponuda traje od 20. do 31. prosinca.