Promote Work Based Learning - poziv na ispunjavanje ankete

Erasmus+ projekt 'Promote WBL', o kojem ste ranije obavješteni, sada je u fazi prikupljanja podataka od ciljanih skupina, pa Vas pozivamo na ispunjavanje ankete.

Svrha Erasmus+ projekta 'Promote WBL' je stvaranje edukacijskog programa te online sadržaja za nastavnike i učitelje strukovnog obrazovanja i učenja na radnom mjestu.Na jednom mjestu - online portalu - korisnici će naći program za edukatore, pripadajući priručnik, e-learning tečaj i vodič za učenike, odnosno studente.

Kao rezultat prve faze projekta kreirat će se smjernice za izradu online sadržaja. Jedna od aktivnosti pri izradi smjernica uključuje prikupljanje podataka i mišljenja od zainteresiranih dionika unutar ciljanih skupina projekta, u koju svrhu provodimo online anketu ciljanih skupina.

Stoga nam je Vaše sudjelovanje vrlo važno, te Vas pozivamo da ispunite anketu a link proslijedite i drugim kolegama koji su na sličan način zainteresirani za temu projekta, kako bi smjernice bile što je moguće više prilagođene stvarnoj situaciji u Hrvatskoj.

Svi će sadržaji, kreirani na projektu, biti na raspolaganju u srpnju 2018. godine, i vjerujemo da će biti od pomoći zainteresiranim skupinama.

Tri su linka na online ankete. Molimo pronađite onaj koji najviše odgovara Vašoj poziciji i ispunite tu anketu:

2.     Državna uprava, agencije i ministarstva, sindikati, regionalna i lokalna zajednica: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/WBLPartners

 

<p margin-left:="" 36pt;"="">3.     Učenici srednjih škola i studenti: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/WBLStudents.

Anketa je na hrvatskom jeziku i anonimna je (ukoliko nam, zbog nastavka suradnje, želite ostaviti svoje podatke, to je moguće učiniti unutar ankete). Očekivano vrijeme za popunjavanje ankete je do 20 minuta.

Za dodatne informacije o projektu, možete nas kontaktirati mailom na info@cognita.hr ili telefonski na +385 1 6558 440.