Programi iz katedre upravljanja projektima tijekom jeseni

Tijekom jeseni održavamo nekoliko pripremnih treninga za PMI certifikate, no osim njih ponudili smo vam i pakete akreditiranih online tečajeva koji donose Professional Development Units (PDU), koji su posebno zanimljivi polaznicima koji trebaju obnoviti svoje postojeće certifikate i prikupiti određeni broj PDU za recertifikaciju. Online tečajeve možete pohađati i od doma i učiti u bilo koje vrijeme (nema potrebe za izbivanjem s posla i za odlaskom u učionicu), a pristup tečajevima traje cijelu godinu.

U našoj katedri ćete pronaći nekoliko kombiniranih treninga koje Cognita standardno nudi duži vremenski period (kao što su Pripremna radionica za PMP/CAPM certifikaciju ili Pripremna radionica za PMI-ACP certifikaciju), online e-learning programe za samostalno učenje na engleskom jeziku (poput Project Management for Non-Project Managers, PRINCE2®: 2009 Foundation, seriju tečajeva PMBOK® Guide - Fifth Edition-aligned i td.), ali i interaktivni e-tečaj MS Project na hrvatskom jeziku.

U svim programima su visokovrijedni i interaktivni online tečajevi koji vas postupno uvode u gradivo, tijekom pohađanja provjeravaju se vaša usvojena znanja kraćim ili duljim online testiranjima, interaktivnim vježbama, kvizovima i sl, koji su integrirani u same online tečajeve, a koje morate svladati kako biste uspješno završili tečaj i dobili diplomu.

Tečajeve možete pohađati u bilo koje vrijeme, neovisno o terminima koji su objavljeni (termini se uglavnom odnose na dodatna stručna predavanja koja se u sklopu pojedinih treninga održavaju u učionici ili online u unaprijed zakazano vrijeme).

Pripremna radionica za PMI i CAPM certifikaciju

Trening je namijenjen polaznicima koji se pripremaju za Project Management Professional ili Certified Associate in Project Management certifikacijski ispit. Uključuje 8 sati stručnih predavanja (4 x 2 sata predavanja, jednom tjedno) i interaktvni e-learning program od 28 online tečajeva ukupnog trajanja od 49 sati (osim online tečajeva, polaznik dobiva i pristup oglednom pripremnom certifikacijskom testu (PMP ili CAMP) i jednogodišnju podršku mentora). 

Termini predavanja u rujnu: 28.9. - 19.10.2015. / pon., 17:00 - 19:00
► Za upis treninga je potrebna prijava

Termini predavanja u studenom: 23.11. - 14.12.2015. / pon., 17:00 - 19:00
► Za upis treninga je potrebna prijava.

Napomena
Online tečajevi u ovom programu usklađeni su s petim izdanjem Project Management Body of Knowledge (PMBOK® Guide), globalnim standardom za upravljanje projektima koje je propisala PMI organizacija. Standard voditeljima projekata osigurava temeljna znanja potrebna za postizanje organizacijskih rezultata i izvrsnost u praksi upravljanja projektima. Online program možete pohađati samostalno ili u sklopu kombiniranog treninga, a okvirna cijena akreditiranog online programa (bez stručnih predavanja) je 3.627,00 Kn + PDV.
 

Pripremna radionica za PMI-ACP certifikat

Radionica je namijenjena korisnicima koji žele usvojiti znanja potrebna za agilan pristup u upravljanju projektima, kao i korisnicima koji se pripremaju za izlazak na istoimeni certifikacijski ispit. Radionica obuhvaća akreditirane online tečajeve i 8 sati stručnih predavanja. Termin održavanja ove radionice možete dobiti na upit. Napomena! Učenje putem akreditiranih online tečajeva možete započeti u bilo koje vrijeme, neovisno o objavljenim terminima. Okvirna cijena online programa (bez stručnih predavanja) je 2.180,00 Kn + PDV. 
Više o radionici potražite ovdje.


Osnovna znanja o upravljanju projektima

Radi se o kombiniranom treningu od pet online tečajeva koji su posebno osmišljeni za početnike koji nemaju iskustva rada na projektu, kao i za sudionike u malim i srednje velikim projektima koji bi htjeli poboljšati upravljanje i kontrolu nad projektom, te 12 sati stručnih predavanja. Termin održavanja ove radionice možete dobiti na upit. Napomena! Učenje putem online tečajeva možete započeti u bilo koje vrijeme, neovisno o objavljenim terminima. Uz paket online tečajeva, kandidatima je na raspolaganju i set od dvanaestak interaktivnih online vježbi koje pomažu kod usvajanja gradiva (putem role-play vježbi i simulacija stvarnih problemskih situacija). Okvirna cijena kompletnog programa (online tečajevi + interaktivne online vježbe) je 2.808,00 Kn + PDV. 
Više o radionici potražite ovdje.

 

Cognitin katalog e-learning tečajeva obiluje predefiniranim e-learning programima projektne tematike. Kod svih njih se radi o visokokvalitetnim online sadržajima na engleskom jeziku koji su osmišljeni tako da omogućavaju pottpuno samostalan rad s gradivom, a interaktivni i multimedijlni elementi polazniku pomažu da lako usvoji i potvrdi naučeno gradivo. Dio programa je akreditiran od strane PMI organizacije, pa polazniku uz znanja donosi i Professional Development Units (PDU) koje polaznik, koji već ima neki od PMI certifikata, može iskoristiti u postupku recertifikacije.
Popis svih raspoloživih online tečajeva koji mogu poslužiti za stjecanje PDU možete preuzeti s linka: ► Tablica akreditiranih e-learning tečajeva (.zip)

Predefinirani e-learning programi ili samostalno odabrani tečajevi iz kataloga licenciraju se na godinu dana, a cijena se formira prema broju odabranih tečajeva.

 

E-learning program PRINCE2®: 2009 Foundation

Modul od 6 e-learning tečajeva upoznat će vas s metodologijom upravljanja projektom koja je odavno izašla izvan okvira Velike Britanije i postala međunarodni standard u tzv. process-based upravljanju projektima. Program će izvrsno poslužiti i kao priprema kandidatima koji izlaze na ispit PRINCE2: 2009 Foundation. Okvirna cijena programa je 1.264 Kn + PDV.
 

MS Project, online tečaj na hrvatskom jeziku

MS Project je aplikacija za vođenje projekata, a u ovom 15-satnom tečaju upoznajete kako se njome koristiti. Upoznat ćete radnu okolinu aplikacije, naučiti kako napraviti novi ili raditi s postojećim projektom, kako upravljati resursima, aktivnostima, kako pratiti troškove te kreirati izvještaje. Tečaj također obrađuje i metodu kritičnog puta te vezu prema drugim aplikacijama. Osim multimedijalnih lekcija, u tečaj su uključeni tzv. mentorirani zadaci koje polaznik preuzima s portala i rješavaju direktno u aplikaciji. Polazni rješenja vraća na sustav, a mentor ih ocjenjuje i komentira. Za dobivanje diplome morat ćete valjano riješiti sve zadatke i proći sve lekcije u tečaju (bez preskakanja gradiva). Cijena tečaja je 380 Kn + PDV. Napomena!  Ovaj tečaj možete pohađati u bilo koje vrijeme. MS Project tečajevi dostupni su i na engleskom jeziku.
Više o ponudi potražite ovdje.

 

Project Management Knowledge Center

Ovo je čitav jedan tematski portal posvećen projektnom menadžmentu. Na jednom mjestu nalaze se svi odabrani online tečajevi organizirani u edukacijske planove na način da ih polaznik jednostavno pronađe i iskoristi. Osim njih, nadohvat ruke su i odabrane online knjige iz servisa Books24x7 o temi koja se obrađuje u sklopu Knowledge centra, te mnoštvo interaktivnih edukativnih blokova znanja virtualnih simulacija i ostalih kratkih interaktivnih sadržaja bogatih multimedijom, kao nadopuna klasičnim e-tečajevima. Uz uslugu online mentora (putem chata i poruka), ovaj se portal svakodnevno dopunjava novim člancima i ostalim, posebno odabranim resursima. ► Više o tematskim potralima potražite ovdje.

Ako trebate dodatne informacije o programima, tečajevima ili demo pristup nekom sadržaju,  javite se u Cognitu na tel. broj 01 6558 440 ili nam pišite na info@cognita.hr.