Program za pripremu PMP® ispita

PMP® Prep Bootcamp
Datum: 3.- 6.3.2014. / 8:30 -18:00
Lokacija: Nova Galerija, Zagreb, Zagrebačka av. 104

U sklopu suradnje Proterona i Cognite, pozivamo vas na fokusirani interaktivni 4-dnevni trening u učionici za pripremu za polaganje PMP ispita. Ovaj intenzivni seminar se provodi s ciljem pripreme za PMP certificiranje, prateći najbolje svjetske prakse u pripremama za polaganje ispita bazirane na PMBOK-u (Project Management Body of Knowledge). Program obuhvaća cijeli životni ciklus projekta i uključuje bitne alate, koncepte i tehnike koji su relevantni za polaganje ispita.

Također program uključuje primjere ispitnih pitanja i probne testove nakon svake cjeline (područja znanja), te tehnike za kvalitetnije usvajanje potrebnog znanja.

Ovaj trening je prvenstveno namijenjen upraviteljima projekata i drugim stručnjacima koji planiraju izaći na PMP ispit u relativno kratkom periodu nakon seminara ili žele usvojiti detalje PMI projektne metodologije u kratkom vremenu.

Program će biti na hrvatskom jeziku, dok će materijali koji se koriste biti na engleskom jeziku.

Po završetku treninga polaznici će dobiti potvrdu da su odslušali 35 sati edukacije iz područja upravljanja projektima što je jedan od preduvjeta za prijavu PMP ispita. Uvjeti koje je potrebno ispuniti prije prijave ispita su opisani na službenim PMI web stranicama (http://www.pmi.org/Certification/Project-Management-Professional-PMP.aspx ).

Predavač je Dario Novaković, PMP osnivač tvrtke Proteron Consulting, koji ima više od 15 godina iskustva u upravljanju projektima i IT konzaltingu u međunarodnoj okolini. Tijekom višegodišnjeg rada u Microsoftu odradio je veliki broj projekata u ulogama project i program managera te održao niz radionica i predavanja vezanih za upravljanje projektima. Čest je predavač na raznim poslovnim, tehničkim i project management događanjima.

Cijena treninga: 7.260 kn *
Prijava i uplata kotizacije treba se evidentirati najkasnije deset dana prije termina treninga.
*za članove hrvatskog ogranka PMI udruge odobravamo popust u iznosu od 10% na iznos kotizacije.

Navedena cijene je izražene bez PDV-a. U cijenu treninga su uključeni:
- tiskani materijali za trening - TestPrep (online primjer PMP testa) - 30 dana pristupa odabranom paketu e-learning tečajeva na portalu Cognite - kava dobrodošlice, ručak i popodnevna pauza za kavu svakog dana treninga.

Prijave i dodatne informacije na http://www.proteron.hr/pmp
e-mail: info@proteron.hr
Mobitel: +385 99 200 36 80.