Pozivamo vas na seminar Successful Project Team Communication / Agnieszka Gasperini, PMP


Nakon proljetnog izuzetno uspješnog seminara „The Hidden Skills of the Project Manager“, kojeg je održao Liam Dillon iz Irske, pmmentor nastavlja svoju seriju seminara na temu upravljanja projektima i predstavlja novi seminar pod naslovom „Successful Project Team Communication“. Predavačica je Agnieszka Gasperini, projektna menadžerica sa 14-godišnjim iskustvom na internacionalnim projektima. Jedna je od osnivača PMI Chaptera Poljske i nositeljica nagrade PMI Distinguished Contribution Award iz 2012. g., te certificirana SDI trenerica. Vrlo je aktivna kao organizator događanja, konferencija i predavanja na temu projektnog menadžmenta i europskih fondova.

Seminar je namijenjen članovima svih timova koji žele poboljšati svoje komunikacijske vještine i postići uspješnu komunikaciju unutar tima.

Za vrijeme ovog seminara naučit ćemo razumjeti zašto je projektnom timu teško komunicirati iste ciljeve unutar i izvan tima u različitim situacijama, bilo kada projekt dobro napreduje ili kad se događaju neprilike. Svaki polaznik će također naučiti mnogo o sebi i tome zašto dobro ili loše funkcionira unutar tima.

Cilj seminara je poboljšati komunikaciju projektnog tima primjenjujući rezultate testova samoprocjene koji će pomoći dokučiti različita gledišta ljudi unutar projekta, a također i na koji način stakeholderi vide ciljeve i zadatke projekta.

Seminar će sadržavati mnoge interaktivne vježbe, dijelit će se osobna iskustva sa projekata i govoriti o stvarnim projektnim situacijama.

Alat za samoprocjenu koji će se koristiti na seminaru zove se Strength Deployment Inventory (SDI). Ovaj alat pomaže razumjeti što ljudima daje osjećaj vlastite vrijednosti i što im je važno u odnosima s drugima. To su vrlo važni podaci kada radimo unutar projektnog tima.

Seminar će se održavati na engleskom jeziku, 4. i 5. studenog 2013. u hotelu Arcotel Allegra u Zagrebu. Cijena seminara je 4.000,00 kn, a za rane prijave do 3.10.2013. i članove PMI-ja osigurani su i dodatni popusti.

Kandidati koji prilikom prijave na seminar upišu promo-kod E8K3 ostvaruju 5% popusta na cijenu, svim ostalim sudionicima seminara Cognita osigurava i čitav niz ostalih pogodnosti o kojima možete više pročitati ovdje: http://www.cognita.hr/pmmentor

Informirajte se i prijavite na seminari@pmmentor.hr ili na http://www.pmmentor.hr/dogadjanja.php

________________________________________________________________

pmmentor
je tvrtka specijalizirana za projektni menadžment i savjetovanje, te trening projektnih timova. Nekoliko puta godišnje organiziramo seminare s vrhunskim stranim predavačima, renomiranim svjetskim stručnjacima u području projektnog menadžmeta. Više o nama pročitajte na www.pmmentor.hr.