Pozivamo vas na seminar The NEW Hidden Skills of the Project and Program Manager / Liam Dillon

pmmentor i ovog proljeća nastavlja seriju seminara na temu upravljanja projektima najavom novog seminara za sve koji sudjeluju u planiranju, vođenju i realizaciji projekata:

"The NEW Hidden Skills of the Project and Program Manager", Liam Dillon
8. i 9. svibnja 2014. od 9:00 do 17:00, hotel Arcotel Allegra u Zagrebu

Predavač Liam Dillon iz Irske, projektni menadžer i predavač bogatog međunarodnog iskustva, nositelj certifikata Project Management Professional (PMP)®, Program Management Professional (PgMP)® i PMI Agile Certified Practitioner (PMI-ACP)®, seminar temelji na bogatom iskustvu i praksi kojom ćete zasigurno nadograditi postojeća znanja i povećati uspješnost sadašnjih i budućih projekata. Dvodnevni seminar će se održavati na engleskom jeziku, 8. i 9. svibnja 2014. u hotelu Arcotel Allegra u Zagrebu. Informirajte se i prijavite na http://pmmentor.hr/new-hidden-skills-project-program-manager/.

Pozivamo vas da iskoristite i pogodnost rane prijave do 16.4.2014. 
i osigurate popust od čak 20%!

Kandidati koji prilikom prijave na seminar upišu promo-kod E9K3 ostvaruju 5% popusta na cijenu, a svim ostalim sudionicima seminara Cognita osigurava i čitav niz drugih pogodnosti o kojima možete više pročitati na ovoj stranici: http://www.cognita.hr/pmmentor

pmmentor je tvrtka specijalizirana za projektni menadžment i savjetovanje, te trening projektnih timova. Nekoliko puta godišnje organiziramo seminare s vrhunskim stranim predavačima, renomiranim svjetskim stručnjacima u području projektnog menadžmeta. Više pročitajte na www.pmmentor.hr.