Poziv na besplatnu prezentaciju online škole stranih jezika

Pridružite nam se na besplatnoj jednosatnoj online prezentaciji programa škole stranih jezika koji se u potpunosti održavaju online. Odgovorit ćemo na neka od sljedećih pitanja:

  • Kako se prijaviti na online tečaj?
  • Kako sudjelovati u nastavi, koristiti snimke održanih predavanja i interaktivni e-learning tečaj koji je dio programa...?
  • Kako planirati svoje aktivnosti tijekom predviđenog perioda edukacije itd.

Ono što je u programima online istovjetno s klasičnim metodama je čvrsta veza između motivacije polaznika odnosno njegovog vremena i truda tijekom edukacije i konačnog efekta – naučenog. U osnovi se stvari nisu promijenile, konačan uspjeh i dalje ovisi najviše o pojedinom polazniku. Ovdje također tehnologija koju koriste naši profesori pomaže: omogućava dodatno praćenje polaznika, njegovih aktivnosti na tečaju, direktnu komunikaciju tijekom i izvan predavanja, sve s ciljem održavanja razine motiviranosti i dodatnog osiguravanja uspješnosti programa.

Ako smo vas uspjeli zainteresirati, pridružite nam se na online prezentaciji u četvrtak, 26.9.2013. u 10:00 i doznajte kako primjenom online tehnologije učenje stranih jezika može biti i kvalitetno i zanimljivo, a samo pohađanje ugodnije.

Prijavu na prezentaciju možete napraviti telefonski na 01 6558 440 (radnim danom od 9h do 17h) ili putem prijavnice. Kako je broj mjesta ograničen, molimo vas da prijavu za sudjelovanje na prezentaciji napravite na vrijeme.

Najavljujemo sljedeće programe stranih jezika: