Početak programa Stručnjak za EU fondove u svibnju

srijeda, 27.5.2015.
U svibnju počinjemo s osposobljavanjem nove grupe kandidata za kompetenciju 'Stručnjak za EU fondove'. Predavanja i radionice se održavaju u Zagrebu, a počinju u srijedu, 27.5.2015 od 18:00.

Program koji nudimo na našemu tržištu, u nešto više od pola godine:

  • do danas je završilo čak tri generacije polaznika, a 4. generacija upravo pohađa program
  • polaznici prve dvije generacije polaznika već imaju dva uspješno raspisana i prijavljena projekta
  • tvrtka Syntea iz Poljske koja je osmislila program do danas je izdala >50.000 VCC certifikata, uspjeli su povući >55 miliona poljskih zlota iz EU fondova, imaju 45% uspješnosti u povlačenju fondovskih sredstava, te se danas u potpunosti financiraju iz sredstava europskih fondova.

 

Edukacija je namijenjena djelatnicima poduzetničkih centara, tehnoloških parkova i poslovnih zona, tijelima regionalne i lokalne uprave i samouprave, konzultantima i projektnim manadžerima, direktorima i članovima uprava tvrtki koje ispunjavaju uvjete za EU fondove, poduzetnicima i trgovačkim društvima čije je poslovanje vezano uz općedruštvenu korist, znanstvenim i obrazovnim institucijama, neprofitnim, nevladinim i civilnim udrugama, kao i svim zainteresiranim pojedincima.

Do sada je program upisalo više od 40 polaznika iz različitih tvrtki i organizacija, lokalnih samouprava i pojedinaca. Izdvajam neke od njih: Hrvatski telekom, Ericsson Nikola Tesla, LAG Zeleni trokut, LAG Papuk Krndija, gradovi Pakrac, Novska, Duga Resa, nekoliko OPG-ova, Medicinski fakultet iz Zagreba itd. Posebno zadovoljstvo nam je istaknuti da su iz do sada održanih grupa prijavljena dva projektna prijedloga izrađena upravo tijekom edukacije i pod nadzorom naše predavačice.

Termin
srijeda, 27.5.2015. u 18:00

Trajanje programa
80 školskih sati tijekom 8 tjedana

Cijena programa
7.000,00 KN + PDV.

Cijena za obročnu otplatu
7.700,00 KN + PDV (trening je moguće otplatiti u 4 mjesečna obroka.)

U cijenu je uračunato:

  • 80 školskih sati predavanja
  • materijali za učenje
  • osvježenje tijekom predavanja
  • stručna podrška u svladavanju programa
  • certifikacijski ispit
  • certifikat.

Broj mjesta za termin u svibnju je ograničen na 16, pa molimo sve zainteresirane da se prijave na vrijeme. Zainteresirani nam se mogu javiti na tel. broj 01 6558 440 (svaki radni dan između 9:00 i 17:00), putem e-pošte ili ispuniti online prijavnicu.

Više informacija o programu kao i o ostalim VCC programima, potražite na našim stranicama: www.cognita.hr i www.edukacija.net.