Počeli su upisi VII generacije polaznika programa Biti coach!

Želite profesionalno raditi kao coach ili se usavršiti u procesima i izazovima promjena, razvoja i kriza?  Ako je odgovor potvrdan imamo pravi program za vas!

Sedmu godinu zaredom organiziramo program 'Biti coach' za certificirane coacheve u kojem, osim certifikata stječete i praksu kroz individualni i timski rad.

Ovaj program razvijen je na temelju ukupno 25 godina međunarodnog coaching iskustva voditelja, no svjesno kontinuirano razvijen po mjeri za naše socio-kulturološko okruženje. Voditelji radionica i coachinga su Renata Takač Pejnović i Dragan Knežević, certificirani coachevi s dugogodišnjim međunarodnim iskustvom u coachingu i treningu. Više o voditeljima pronaći ćete na stranici: http://biti.coach.hr.

Planirani početak programa koji se odvija u Zagrebu je petak, 13.10.2017. Kandidati se na program prijavljuju slanjem životopisa i motivacijskog pisma, nakon kojega je predviđen razgovor s voditeljima programa.

Kako bismo osigurali visokokvalitetan rad, veličinu grupe ograničili smo na osam polazika, stoga osigurajte svoje mjesto na vrijeme. Rok za rane prijave koje vam mogu donijeti značajne popuste prilikom upisa je 20.07.2017.

Više o programu i prijavama potražite ovdje: 

http://www.edukacija.net/edukacija-za-coaching-profesiju-osobni-razvoj-poslovna-edukacija-i-osobni-razvoj-katalog/program-biti-coach

Svim zainteresiranima želimo uspjeh u pisanju motivacijskih pisama, a ukoliko ćete imati bilo kakvih dodatnih pitanja javite nam se na tel. broj 01 6558 440 ili nam pišite na info@cognita.hr